Μαρία Σολωμού: «Μπορεί να αλλάξω δουλειά…»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

solwmou_834566b.jpgΑποκαλυπτικότατη όπως πάντα η Μαρία Σολωμού, μίλησε στο περιοδικό «Down Town» για τον χωρισμό της με τον Μάριο Αθανασίου και τον γιο που απέκτησαν. Η γνωστή ηθοποιός υποστήριξε ότι στο παρελθόν επιθυμούσε να κάνει και δεύτερο παιδί με τον Μάριο, ωστόσο δήλωσε ότι επανεξέτασε το θέμα διότι ύστερα από τον ερχομό του πελαργού αντιμετωπίζει ήδη αρκετές οικονομικές δυσκολίες! «Έχω πέσει πολύ έξω οικονομικά», τόνισε χαρακτηριστικά. Όσο για τα επαγγελματικά της, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί κάποια στιγμή από το χώρο και να ασχοληθεί με κάτι άλλο, καθώς, όπως είπε, δεν φιλοδοξεί να βρίσκεται για πάντα στα εξώφυλλά, αλλά ούτε και να αφήσει ιστορία. Παρακάτω διαβάστε τα σημαντικότερα από τα όσα είπε, αναλυτικά:

«Τα μεγαλύτερα λάθη τα φέρνει ο έρωτας»

«Μου λείπει η ξεγνοιασιά. Όπως δεν ήθελα να παντρευτώ, δεν ήθελα να αποκτήσω και παιδί. Ήμουν, όμως, πολύ ερωτευμένη και το κράτησα. Τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής μας τα κάνουμε όταν είμαστε ερωτευμένοι. Δε θεωρώ, όμως, «λάθος» το παιδί μου. Όταν γεννάς, δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω. Δε λέει μία μάνα: «Πάρτε πίσω το παιδί και δώστε μου πίσω τη ζωή μου».

«Διαφορετική η σχέση ενός ζευγαριού μετά το παιδί»

«Αν δεν είχα μείνει έγκυος, πιστεύω ότι με τον Μάριο θα μέναμε περισσότερο καιρό μαζί. Η σχέση ενός ζευγαριού μετά το παιδί είναι άλλη, όσο ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι κι αν είναι. Δεν ξέρω κανένα ζευγάρι που να είναι τέλεια αμέσως μετά το παιδί. Με τον Μάριο ήταν ο πιο εύκολος χωρισμός. Ούτε που τον καταλάβαμε. Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε την κατάσταση μετά τον ερχομό του παιδιού. Ίσως γιατί δεν θέλαμε».

«Έχω πέσει έξω οικονομικά, δεν βγαίνω»

«Μετά τον χωρισμό μού πέρασε από το μυαλό να αποκτήσω ένα δεύτερο παιδί για να κάνει παρέα στο πρώτο. Ήθελα να το κάνω με τον Μάριο, γιατί μετά μπερδεύεται το θέμα. Τού το είπα και γελάσαμε πολύ. Μετά το σκέφτηκα καλά. Εκεί που δεν ήμασταν για κανένα παιδί, θα μεγαλώσουμε δύο; Είμαι και φτωχιά μετά το παιδί, έχω πέσει πολύ έξω οικονομικά. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρουν οι πολύτεκνες οικογένειες, αλλά εγώ δεν βγαίνω».

«Κάνω αυτή τη δουλειά από ψώνιο»

«Κατά διαστήματα κάνω ένα “κλικ” και αλλάζω τη ζωή μου. Το έχω κάνει δυο-τρεις φορές μέχρι σήμερα και νομίζω ότι έρχεται πάλι η ώρα. Μπορεί να αλλάξω και δουλειά. Δεν έχω φιλοδοξία να αφήσω ιστορία στο χώρο ούτε να είμαι συνέχεια στα εξώφυλλα. Δεν θέλω να με κάνουν άγαλμα ή να δώσουν το όνομά μου στο δρόμο. Κάνω αυτή τη δουλειά γιατί έχω το ψώνιο να παίζω ρόλους. Θα φύγω όταν σταματήσω να περνάω καλά ή νιώσω ότι δεν μπορώ να πάω ψηλότερα - ούτε φιλοδοξία έχω να πάω στην Επίδαυρο ούτε θέατρο θέλω να κάνω συνέχεια γιατί με σκοτώνει. Και τηλεόραση βαριέμαι να κάνω συνέχεια. Αν περνούσε από το χέρι μου, θα έκανα μόνο σινεμά».

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ότι και να κάνει η Μαρία θα είναι μια θεά!είναι όμορφη έξυπνη και τέλεια ηθοποιός !!!
μακάρι να της μοιάσω !!!


Εύα,14 χρονών,GR

Εύα
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.