Στα Ζωνιανά θα βαφτίσει την κόρη του ο Μάκης!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

makis_kim_734556b.jpgΣτις 26 Ιουλίου θα γίνει η βάφτιση της δεύτερης κόρης του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, που θα πάρει το όνομα Κυριακή Μπριζίτ Ζωνιανή. «Κυριακή» λεγόταν η γιαγιά του Μάκη, στην οποία ο δημοσιογράφος είχε μεγάλη αδυναμία και «Μπριζίτ» είναι το όνομα της γιαγιάς της Κιμ Κίλιαν. Όσο για το «Ζωνιανή», αυτό φυσικά προέρχεται από το… επεισοδιακό χωριό της Κρήτης, το οποίο μάλιστα επελέγη για να γίνει και το μυστήριο!

Η μικρή Σάντυ, όπως έχει αποφασιστεί να φωνάζουν εν συντομία τη μικρή, θα βαφτιστεί στο εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού Ζωνιανών, που βρίσκεται στον απέναντι λόφο απ’ αυτό που είχε βαφτιστεί η μεγαλύτερη αδερφή της.

Η τελευταία μάλιστα είχε πάρει το όνομα Σιέννα, που ήταν το μέρος στην Ιταλία όπου γνωρίστηκε ο παρουσιαστής με τη σύζυγό του.

Νονοί της Σάντυ θα είναι ο συμμαθητής του Μάκη στη Βέροια, αρχιτέκτονας Δημήτρης Τροχόπουλος, η οικογενειακή φίλη του ζευγαριού, Κατερίνα Μαρούλη, ενώ την πνευματική της καθοδήγηση θα μοιραστεί και ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Ζωνιανών! Όπως γίνεται αντιληπτό, νονοί θα υπάρχουν μπόλικοι, οπότε ευχάριστο είναι ότι οι λαμπάδες το Πάσχα θα καταφθάνουν κατά δεκάδες στο σπίτι!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.