Ο γάμος της Καλομοίρας

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

kalomoira5_6554bΑμφιταλαντεύτηκε αρκετά για κάποιο διάστημα, ωστόσο η Καλομοίρα πήρε την απόφασή της: Πρώτα η οικογένεια και μετά τα επαγγελματικά! Όπως είχε δηλώσει η ίδια στα μέσα του προηγούμενου μήνα και σας είχε ενημερώσει εγκαίρως το tempo.gr, σκοπεύει να παντρευτεί με τον σύντροφό της, Γιώργο Μπουσάλη, εντός του 2010.

Επιθυμία της Καλομοίρας ήταν το μυστήριο να τελεσθεί στον τόπο καταγωγής τους, που είναι τα Νιάτα Λακωνίας, ωστόσο οι περισσότεροι συγγενείς του ζευγαριού βρίσκονται στην Αμερική. Έτσι, αποφασίστηκε να γίνει εκεί ο γάμος και μερικές ημέρες αργότερα να ακολουθήσει ένα μεγάλο γλέντι στη χώρα μας.

Στο μεταξύ, έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες για τη μεγάλη μέρα, με την αοιδό να έχει διαλέξει ήδη το νυφικό και τα φορέματα που θα βάλει, ενώ σιγά-σιγά θα αρχίσουν να τακτοποιούνται και όλες οι απαραίτητες διαδικασίες της τελετής.

Αξίζει, πάντως, να σημειώσουμε πως ναι μεν η Καλομοίρα αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της καρδιάς της και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, όπως ήθελε ο αγαπημένος της, ωστόσο δεν σκοπεύει να παρατήσει το τραγούδι και τις τηλεοπτικές ασχολίες της. Θα το «παλέψει» και θα ζοριστεί, προκειμένου να τα καταφέρει το ίδιο καλά τόσο στην καριέρα της, όσο και στον νέο ρόλο της συζύγου...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.