Τζούλια Αλεξανδράτου: «Μόλις χώρισα...»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (4 Ψήφοι)

tzouliaalexandratou_bΗ Τζούλια δεν είναι πια μαζί με τον Μισέλ Πογοσιάν! Όπως υποστήριξε η ίδια στο περιοδικό «Esquire», χώρισε διότι ο καλός της τη ζήλευε και την καταπίεζε. «Δημιουργούσε τεράστιες σκηνές και επεισόδια. Μας άκουγε όλη η γειτονιά», τόνισε χαρακτηριστικά η ξανθιά καλλονή. Παρακάτω διαβάστε τα σημαντικότερα από τα όσα είπε, αναλυτικά:

Είσαι μόνη; Χώρισες;

Ακριβώς, μόλις χώρισα. Και είμαι πιο ελεύθερη και πιο μόνη από ποτέ. Τώρα αυτό που αναζητώ περισσότερο από όλα είναι η ηρεμία και η αυτοσυγκέντρωση. Αυτή τη στιγμή προέχει μόνο η δουλειά και η καριέρα μου. Ήδη συζητάω για την εμφάνισή μου σε μια από τις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας.

Γιατί χωρίσατε με τον Μιχάλη;

Με ζήλευε αφόρητα. Δεν μπορούσα ούτε να ξεμυτίσω από το σπίτι. Δημιουργούσε τεράστιες σκηνές και επεισόδια. Μας άκουγε όλη η γειτονιά. Υπήρξε αφόρητα πιεστικός και αφάνταστα καχύποπτος. Δεν μπόρεσα να αντέξω τη ζήλια και να ανεχτώ τα καμώματά του. Κι εκτός αυτού προφασιζόταν διάφορες απίθανες καταστάσεις, τις οποίες σκηνοθετούσε με σκοπό να με κάνει να ζηλέψω. Ποια, εγώ; Αν είναι δυνατόν. Δεν έχω ζηλέψει ποτέ στη ζωή μου. Τώρα πια θέλω να είμαι ελεύθερη. Πάντα ήμουν.

Και ποιος σε μανατζάρει τώρα;

Κανένας. Ο μάνατζερ του εαυτού μου είμαι εγώ. Ωστόσο, έχω συνεχώς δίπλα μου ένα επιτελείο ανθρώπων που φροντίζουν για τη δημόσια εικόνα μου. Παρότι κερδίζω πολλά χρήματα, έχω άλλες τόσες υποχρεώσεις και έξοδα, αφού είμαι υποχρεωμένη να ξοδεύω περισσότερα από 15.000€ το μήνα για να αμείβω τους συνεργάτες μου, οι οποίοι μου είναι απαραίτητοι. Υπάρχει κάθε στιγμή δίπλα μου άνθρωπος που φροντίζει για την επικοινωνία μου στα μέσα ενημέρωσης, καθώς και στυλίστες, κομμωτές, μακιγιέρ και σωματοφύλακας.

Έχεις φαντασία στο σεξ;

Καθόλου. Είμαι πολύ όμορφη για να έχω φαντασία και να σκέφτομαι. Άσε να κάνουν κάτι και οι άλλοι. Σίγουρα όμως είμαι μονογαμική. Δεν συνυπάρχω ποτέ στο σεξ την ίδια στιγμή με περισσότερους από έναν. (γελάει)

Πιστεύεις ότι οι καινούργιες κοπέλες σε αντιγράφουν στη συμπεριφορά;

Όταν κάποιες είναι τέρατα, τότε αντιγράφουν το πρωτότυπο, που είναι το γνήσιο και το μοναδικό. Εκτός αυτού, προσπαθούν με κάθε τρόπο, αγώνα, αλλά και σκληρή «προπόνηση» μπροστά στον καθρέφτη τους να γίνουν η Τζούλια. Αυτό, δυστυχώς, δεν επιτυγχάνεται! Ο Θεός μου έδωσε μια φυσική ομορφιά, ενώ οι άλλες πρέπει να καταφύγουν σε 300 πλαστικές επεμβάσεις και τελικά να καταλήξουν με μια άθλια, στραπατσαρισμένη απομίμηση της Τζούλιας.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.