Κατηγορείται για επίθεση σε φωτογράφο η Ναόμι Κάμπελ

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

naomi_7345667bΓια βίαιη συμπεριφορά κατηγορείται για μία ακόμη φορά η αδιόρθωτη Ναόμι Κάμπελ! Θύμα της ένας φωτογράφος ονόματι Γκαετάνο Ντι Τζοβάνι, ο οποίος, ύστερα από επίθεση που φέρεται να δέχτηκε από τη «μαύρη γαζέλα», νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Ιταλίας.

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των διακοπών της Ναόμι με τον δισεκατομμυριούχο σύντροφό της στην περιοχή Λιπάρι της Σικελίας. Ο φωτογράφος προσπάθησε να τους απαθανατίσει και, σύμφωνα με τον ίδιο, η 38χρονη τον χτύπησε με την τσάντα της και του προκάλεσε ζημιά στο αριστερό του μάτι με τα νύχια της.

«Αρχικά με χτύπησε με την τσάντα της και στη συνέχεια ούρλιαξε, επιχειρώντας να με χαστουκίσει. Προσπάθησα να την αποφύγω, αλλά πρόλαβε και "έμπηξε" τα νύχια της στο αριστερό μου μάτι. Για μερικά δευτερόλεπτα δεν μπορούσα να δω τίποτα απολύτως. Αυτό που άκουγα ήταν τους σωματοφύλακές της και τον φίλο της να προσπαθούν να την απομακρύνουν», είπε, μεταξύ άλλων, ο Ντι Τζοβάνι.

Πάντως, η Ναόμι Κάμπελ διέψευσε τους ισχυρισμούς του φωτογράφου μέσω του εκπρόσωπού της, ο οποίος τόνισε: «Τα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η Ναόμι επιτέθηκε σε φωτογράφο στη Σικελία, αλλά αυτό δεν είναι αληθές. Ο εν λόγω φωτογράφος εθεάθη να την ακολουθεί με μια μικρή βάρκα και να τραβάει φωτογραφίες της μία μέρα μετά το υποτιθέμενο περιστατικό».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.