Σοφία Αλιμπέρτη - Παναγιώτης Λιαδέλης: Χαίρονται τον έρωτά τους στην Πάρο...

1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 1.00 (1 Ψήφος)

aliberti_8346485bΜπορεί συντρόφους να αλλάζει, αλλά την Πάρο με τίποτα! Ο λόγος για τη Σοφία Αλιμπέρτη, που για ένα ακόμη καλοκαίρι επισκέφθηκε το όμορφο κυκλαδονήσι, έχοντας αυτή τη φορά στο πλευρό της τον νέο μεγάλο της έρωτα, Παναγιώτη Λιαδέλη.

Οι δυο τους κινούνται όσο πιο διακριτικά μπορούν, αφού δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμη τη σχέση τους, ωστόσο περνούν μαζί τις περισσότερες ώρες της ημέρας και, αναπόφευκτα, έχουν γίνει αρκετές φορές αντιληπτοί από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται από τον Ιούνιο στο νησί και μένει σε φιλικό της σπίτι στη Νάουσα (έχει πουλήσει το σπίτι της στον Κριό), ενώ ο μπασκετμπολίστας έσπευσε κοντά της δύο εβδομάδες αργότερα και αφού πρώτα πετάχτηκε μέχρι το πατρικό του στο Βόλο για μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με πρόσωπα του κοντινού της περιβάλλοντος, η Αλιμπέρτη θα μείνει για αρκετές ημέρες ακόμη στην Πάρο -πιθανότατα μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου- αφού έτσι κι αλλιώς έχει αποφασίσει καιρό τώρα πως θα ξεκουραστεί και δεν θα κάνει τηλεόραση την νέα σεζόν.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.