Αντί για ποδοσφαιρικά στιγμιότυπα, το BBC έδειχνε μια ξανθιά στην τουαλέτα! (ΒΙΝΤΕΟ)

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

toilet_6283845bΌσοι τυχεροί έβλεπαν BBC την Κυριακή το βράδυ, έγιναν μάρτυρες μιας απίστευτης γκάφας των τεχνικών του, που έκανε τους τηλεθεατές να... τρίβουν τα μάτια τους! Εκεί που έβλεπαν, λοιπόν, εκπομπή με στιγμιότυπα ποδοσφαιρικών αγώνων και συγκεκριμένα εκείνη τη στιγμή τα γκολ από την αναμέτρηση Τορκί-Τσέστερφιλντ, ξαφνικά αντίκρισαν μια ξανθιά κοπέλα να κατεβάζει το εσώρουχό της στην τουαλέτα!

Οι άνθρωποι του «BBC1’s» καθυστέρησαν αρκετά να καταλάβουν τι είχε συμβεί, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο πλάνο να μείνει στις οθόνες για περίπου τριάντα δευτερόλεπτα, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, στο πρόγραμμα του καναλιού παρεμβλήθηκε σκηνή από την ταινία «Blue Crush», που μετέδιδε την ίδια ώρα το ITV και η ξανθιά που είδαν οι ποδοσφαιρόφιλοι, δεν ήταν άλλη από την ηθοποιό Κέιτ Μπόσγουορθ. Προφανώς, οι άνθρωποι του καναλιού πάτησαν λάθος κουμπί, με αποτέλεσμα να υπάρξει αυτό το μπέρδεμα και, αναπόφευκτα, να προκληθεί μεγάλος θόρυβος στη Βρετανία.

Το ρεζιλίκι για τον κολοσσό BBC ήταν τόσο μεγάλο, που αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση ζητώντας συγνώμη και εξηγώντας ότι επρόκειτο περί τεχνικού προβλήματος. Η είδηση, πάντως, έκανε τον γύρο του κόσμου, καθώς επίσης και η επίμαχη σκηνή, που κυκλοφόρησε πολύ γρήγορα στο youtube...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.