Στην Ύδρα Μπακοδήμου - Σεργουλόπουλος

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

fotis_maria_133456bΤο αχώριστο δίδυμο της ελληνικής τηλεόρασης, Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου, είναι μαζί και στις διακοπές! Το tempo.gr συνάντησε τους δύο παρουσιαστές στην Ύδρα, όπου ξεκουράζονται και γεμίζουν τις μπαταρίες τους εν όψει της νέας τηλεοπτικής περιόδου.

Ο Φώτης βρίσκεται στο νησί εδώ και αρκετό καιρό (με ένα ολιγοήμερο διάλλειμα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Αθήνα), ενώ η Μαρία πήγε την Πέμπτη (13/8) και θα μείνει τουλάχιστον μία εβδομάδα. Συντρόφους βέβαια δεν έχουν δίπλα τους, αλλά μαζί τους παραθερίζουν αρκετοί φίλοι τους, οι οποίοι ούτε λίγο-ούτε πολύ φτάνουν τον αριθμό των είκοσι ατόμων!

Για τη διαμονή τους έχουν επιλέξει το παραδοσιακό ξενοδοχείο «Ορλώφ», που βρίσκεται στο κέντρο της Ύδρας, ενώ αρκετές από τις ώρες τους τις περνούν κάνοντας τις βουτιές τους στα κρυστάλλινα νερά του νησιού.

Εμείς φυσικά δεν χάσαμε ευκαιρία και πλησιάσαμε τη Μαρία Μπακοδήμου, ζητώντας να μάθουμε τα νέα της όσον αφορά τα επαγγελματικά της για την ερχόμενη σεζόν. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε αισιόδοξη για το νέο ξεκίνημα που θα κάνει στο Star με τον Φώτη και υποσχέθηκε «πολλές εκπλήξεις» και πιο καινούρια πράγματα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια! Περιμένουμε με αγωνία...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.