Κατερίνα Τοπάζη: «Δεν έτρεχα με ταχύτητα περισσότερη από τριάντα χιλιόμετρα...»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

topazi_8384565bΣε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Κατερίνα Τοπάζη ύστερα από το τροχαίο δυστύχημα  που είχε την Κυριακή το βράδυ. Όπως σας ενημέρωσε εγκαίρως το tempo.gr, η γνωστή τραγουδίστρια παρέσυρε μια 81χρονη γυναίκα, η οποία λίγο αργότερα εξέπνευσε.

«Σας ορκίζομαι, δεν φταίω για τίποτα. Δεν έτρεχα με ταχύτητα περισσότερη από τριάντα χιλιόμετρα. Ειλικρινά ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως χάθηκε έτσι μια ανθρώπινη ζωή», φέρεται να είπε η Τοπάζη στην εισαγγελική λειτουργό, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso».

«Έκανα τα αδύνατα δυνατά για να σταματήσω, αλλά δεν τα κατάφερα. Στη θέση μου θα μπορούσε να βρίσκεται ο καθένας, αλλά η μοίρα επέλεξε να είμαι εγώ», έλεγε σοκαρισμένη και κλαίγοντας συνεχώς η 39χρονη καλλιτέχνιδα.

Τελικά, πάντως, αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να της ασκηθεί δίωξη, καθώς η εισαγγελέας περιμένει να ολοκληρωθεί πρώτα η προανάκριση που διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Καισαριανής και μετά να αποφασίσει για την ποινή. Ωστόσο, σχεδόν βέβαιο θεωρείται ότι η εισαγγελική λειτουργός θα της ασκήσει δίωξη πλημμεληματικού χαρακτήρα και ότι αργά ή γρήγορα η Τοπάζη θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

i katerina einai athwa k thelw na to pistepsete ayto.hmoun apo pisw kai eida. apla gia logous proswpikous apofeugw thn dhmosiothta.tha einai adiko an krithei enoxh. thn thn katerina den tha to ekane pote ayto epitides. i giagiaka eimai sigouros pws ftaei gia ola... paei na diasxusei thn katexakh xwris thn xrhsh fwtinou shmatodoti. an i katerina krithei enoxh tha pesw apo thn akropolh. to lew kai na to thimaste ayto.

anesths
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.