Η Σελίν Ντιόν έμεινε έγκυος με κατεψυγμένο έμβρυο

3 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.00 (2 Ψήφοι)

celine-dion_238434bΠριν από μερικά εικοσιτετράωρα μάθαμε ότι η Σελίν Ντιόν έμεινε έγκυος με εξωσωματική γονιμοποίηση και περιμένει το δεύτερο παιδί της. Αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως και αποκάλυψε ο γιατρός της δημοφιλής τραγουδίστριας, Ζεβ Ρόζενγοκς, είναι ότι το έμβρυο που εμφυτεύθηκε στην τραγουδίστρια ήταν κατεψυγμένο τα τελευταία 8 χρόνια στην κλινική γονιμότητας «Κλόντια Κοέν»!

Όπως έγινε γνωστό, η Σελίν Ντιόν είχε καταψύξει τα έμβρυά της την περίοδο που προσπαθούσε να μείνει έγκυος στο πρώτο της παιδί, το οποίο τώρα είναι 8 χρονών.

«Ήρθε στην κλινική για το έμβρυο επειδή ήθελε να κάνει ένα ακόμα παιδί», τόνισε ο Ρόζενγοκς και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η Σελίν αισθάνεται υπέροχα μέχρι τώρα. Τόσο εγώ, όσο και το ζευγάρι ανυπομονούμε να ακούσουμε το χτύπο της καρδιάς του εμβρύου. Αν και ήταν κατεψυγμένο 8 χρόνια, δε νομίζω ότι θα υπάρξει  κάποιο πρόβλημα. Γνωρίζω παρόμοιες περιπτώσεις, όπου το έμβρυο βρισκόταν σε κλινικές γονιμότητας 10 -15 χρόνια και δεν παρουσιάστηκε κανένα απολύτως πρόβλημα. Είμαι πολύ αισιόδοξος».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.