Παραμύθι η πρόταση γάμου στη Μελέτη

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

meleti_15678bΚυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες φήμη που θέλει την Ελεονώρα Μελέτη να έχει πει το «ναι» σε πρόταση γάμου του συντρόφου της Γιάννη Ολιζιέρσκυ, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, το οποίο αναπαρήγαγαν αρκετές ιστοσελίδες και blogs, ο Γιάννης μέχρι και βέρες είχε μαζί και έκανε την πρότασή του με όλες τις επισημότητες! Η παρουσιάστρια όμως, λέει, ναι μεν δέχτηκε, αλλά του είπε ότι δεν θέλει γάμο τώρα και πως το άφησαν για το μέλλον, άγνωστο για πότε.

Εμείς επικοινωνήσαμε με πρόσωπο του περιβάλλοντος της Ελεονώρας για να διαπιστώσουμε αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, ωστόσο η απάντηση που πήραμε ήταν αρνητική. Όπως μας είπε ο άνθρωπός μας, το συγκεκριμένο θέμα έχει συζητηθεί αρκετό καιρό πριν από το ζευγάρι και έχουν συμφωνήσει και οι δύο ότι ο γάμος δεν βρίσκεται στις προτεραιότητές τους.

Μάλιστα, όταν του αναφέραμε για βέρες και όλο αυτό το σκηνικό που αναφέρει το δημοσίευμα, γέλασε με την ψυχή του και μας είπε ότι αυτές οι καταστάσεις δεν είναι στο στυλ του Ολιζιέρσκυ. «Δεν του αρέσουν αυτά του Γιάννη, είναι πιο χύμα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.