Γ. Λιανός: «Δεν είχα σκεφτεί να παντρευτώ πριν γνωρίσω την Ανθή»

3.6666666666667 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.67 (3 Ψήφοι)

lianos_androtsaki_83454565bΤο περασμένο Σάββατο (22/8) ο Γιώργος Λιανός και η Ανθή Ανδροτσάκη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Άγιο Νεκτάριο στη Βούλα και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. «Δεν είχα σκεφτεί το ενδεχόμενο του γάμου μέχρι που γνώρισα την Ανθή και ενδεχομένως ένα χρόνο πριν να σου έλεγα πως δεν θα με έβλεπα γαμπρό στα 33 μου», ομολόγησε ο παρουσιαστής-τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε με τη σύντροφο της ζωής του στο περιοδικό «Down Town». Διαβάστε τα σημαντικότερα σημεία από τα όσα είπε το ζευγάρι, αναλυτικά:

Το πήρες το κορίτσι τελικά...

Γιώργος: Κι αυτό πρέπει να κάνουν όλοι όσοι έχουν δίπλα τους μια γυναίκα που αγαπούν. Στις μέρες μας ξέρω ότι τέτοιου είδους αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα, αλλά εγώ δεν είχα ποτέ το άγχος του να λύσω όλα μου τα προβλήματα πριν παντρευτώ, να τα έχω όλα τακτοποιημένα στη ζωή μου και μετά να κάνω οικογένεια. Είμαι της λογικής ότι πρέπει να είσαι πιο τολμηρός όταν βρεις τη γυναίκα που θέλεις να κρατήσεις δίπλα σου. Για να πω και την αλήθεια, βέβαια, δεν είχα σκεφτεί το ενδεχόμενο του γάμου μέχρι που γνώρισα την Ανθή και ενδεχομένως ένα χρόνο πριν να σου έλεγα πως δεν θα με έβλεπα γαμπρό στα 33 μου...

Η πρόταση γάμου έγινε με το απαραίτητο ρομάντζο;

Γιώργος: Ήξερα πως όνειρό της ήταν ένα ταξίδι στη Βενετία και όταν στο αεροδρόμιο -όπου θα πηγαίναμε Μιλάνο για επαγγελματικούς λόγους- από ένα λάθος έπρεπε να αλλάξουμε εισιτήρια αντί για τη Ρώμη ζήτησα να πάμε Βενετία. Έφτιαξα ολόκληρο σενάριο για να μην καταλάβει ότι κάτι είχα στο μυαλό μου και τελικά την έπεισα ότι σχεδόν υποχρεωτικά θα περνούσαμε από Βενετία, την οποία, λέμε τώρα, θεωρούσα πολύ «πασέ» για ρομαντικές ιστορίες.

Ανθή: Ήταν έκπληξη. Ήταν να πάμε Μιλάνο για δουλειά και δεν είχα ιδέα ότι θα βρισκόμασταν στη Βενετία. Απόρησα, να σου πω την αλήθεια, αλλά μου είπε μια περίεργη ιστορία για τα δρομολόγια και τον πίστεψα. Ήμασταν, άλλωστε, συνέχεια μαζί. Πότε θα προλάβαινε να τα οργανώσει όλα και να αγοράσει δαχτυλίδι; Θα τον καταλάβαινα. Μαζί μέναμε διαρκώς, αλλά εκείνος τα είχε κανονίσει όλα. Τώρα που το σκέφτομαι ήμουν χαζή που δεν το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή. Δεν είχε περάσει καν από το μυαλό μου ότι θα μου έκανε πρόταση, κι όμως το δαχτυλίδι ήταν συνέχεια μαζί μας...

Τα άφησε πάντως όλα πίσω της, στη Νέα Υόρκη, για να έρθει κοντά σου. Μεγάλη θυσία...

Γιώργος: Είχε αρχίσει να δουλεύει στην Αμερική, αλλά έκρινε πως αυτό που κάνω εγώ εδώ είναι ζήτημα ευκαιριών που δεν σου παρουσιάζονται συχνά στη ζωή σου. Προτίμησε, λοιπόν, να θυσιάσει τα δικά της σχέδια για να στηρίξει τη δική μου προσπάθεια και αυτή είναι μια απόφαση που με γεμίζει ευθύνες αλλά και αγάπη για τη γυναίκα μου. Αντικατοπτρίζει την ποιότητά της ως άνθρωπο αλλά και τα συναισθήματα που έχει για μένα. Στον μπαμπά της, βέβαια, φεύγοντας είπε πως έρχεται στην Ελλάδα για το διδακτορικό της, το οποίο δεν ήταν εντελώς ψέμα, αλλά βέβαια και εκείνος κάτι είχε καταλάβει.

Μήνα του μέλιτος θα πάτε ή σας κάλυψε το ταξίδι στη Βενετία;

Γιώργος: Δεν προλαβαίνουμε αυτή τη στιγμή, γιατί έχουμε τα γυρίσματα του X-Factor και πρέπει να φύγω από την Αθήνα. Στην Κύπρο ίσως καταφέρουμε να έρθει και η Ανθή μαζί μου, αλλά για την ώρα θέλει να μείνει εδώ, καθότι έχουν έρθει ξαδέρφες της και πολύ κόσμος από την Αμερική. Γι' αυτό φεύγω, ξέρεις, το σκάω από τα σόγια...

Ανθή: Έχουμε κανονίσει να φύγουμε στις 12 Σεπτεμβρίου, όχι για πολλές μέρες, αλλά θα πάμε. Ούτε κι αυτός βέβαια ξέρει πώς θα τα προλάβει όλα, γιατί τη μέρα που φεύγουμε έχει δουλειά και τη μέρα που επιστρέφουμε πάλι δουλειά. Ο Γιώργος νομίζει ότι είναι super­man και μπορεί να τα κάνει όλα. Αλλά... για να δούμε.

Σου κάνει παρατηρήσεις για την τηλεόραση και τη σκηνή ή κρατάει ο καθένας την επαγγελματική του ζωή έξω από το σπίτι;

Γιώργος: Καθόλου απαθής δεν είναι, ίσα ίσα είναι εκείνη που με αγχώνει να ασχοληθώ περισσότερο με το τραγούδι και επιμένει να κάνω δίσκο και να μην τα παρατήσω για την τηλεόραση. Ξέρει πως αγαπάω το τραγούδι και με «μπριζώνει» να οργανωθώ καλύτερα. Το χειμώνα θα συνεχίσουμε με τον Γιάννη Βαρδή, με τον οποίο κάναμε τις περιοδείες το καλοκαίρι και βεβαίως υπάρχει το X-Factor που συνεχίζεται και φέτος. Το πρόγραμμα είναι φορτωμένο, αλλά πάντα θα βρίσκουμε χρόνο για μας. Της το έχω υποσχεθεί.

Ανθή: Τρέχει πολύ, αλλά εγώ χαίρομαι να τον βλέπω να κάνει αυτό που θέλει. Αφού το αγαπάει και το θέλει, του λέω να ασχοληθεί όσο περισσότερο μπορεί. Absolutely!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.