Αποκλειστικό: Στην Ύδρα με νέα σύντροφο ο Πολύζος

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

polizos_ntenisi_7834556bΟι φήμες περί χωρισμού της Μιμής Ντενίση και του Σωτήρη Πολύζου επιβεβαιώθηκαν. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo.gr, ο δημοσιογράφος βρίσκεται στην Ύδρα και μάλιστα όχι μόνος, αφού δίπλα του έχει μια μελαχρινή καλλονή, η οποία αποτελεί τη νέα του σύντροφο.

Ο Σωτήρης Πολύζος επισκέφθηκε την αρχόντισσα του Αργοσαρωνικού με αφορμή το γάμο ενός πολύ καλού του φίλου και δεν ήταν καθόλου διακριτικός, κάνοντας την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με την καινούρια αγαπημένη του. Μάλιστα, ήταν πολύ άνετος και κυκλοφορούσε πιασμένος χέρι-χέρι μαζί της, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα που υπήρχαν τριγύρω.

Μετά από αυτό, όχι μόνο είμαστε σίγουροι πως βρίσκεται σε διάσταση με τη Ντενίση, αλλά πλέον και το ενδεχόμενο επανασύνδεσής τους μάλλον θα πρέπει να το θεωρούμε απίθανο.

Να σημειώσουμε ότι η γνωστή ηθοποιός πέρασε όλο το καλοκαίρι με την κόρη της στο εξοχικό της στην Μαλαισίνα, ενώ πήγε και για μια εβδομάδα στη Μύκονο παρέα με τον Κώστα Βουτσά. Παρά τα οικογενειακά της προβλήματα, έδειχνε ανανεωμένη και κεφάτη, πράγμα που σημαίνει πως το ξεπερνάει σιγά-σιγά...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.