Εκδόθηκε το διαζύγιο για Μικρούτσικο και Ρουμπέση

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

mikroutsikos_roubesi_728383b

Έλαβε τέλος και τυπικά ο γάμος του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Δήμητρας Ρουμπέση. Το διαζύγιό τους εκδόθηκε, οπότε πλέον αμφότεροι είναι ελεύθεροι -και με το νόμο- να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους.

Ο παρουσιαστής έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να μεταπείσει την πρώην σύζυγό του και να τη φέρει πίσω κοντά του, ωστόσο εκείνη είχε πάρει την απόφασή της. Μέχρι πριν λίγο καιρό η Δήμητρα δεν ήταν σε τόσο καλή ψυχολογική κατάσταση, ωστόσο τώρα έχει βρει την ηρεμία της και σχεδιάζει το μέλλον της. Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, τη νέα σεζόν θα τη δούμε στο πάνελ του «Super Star» με τη Χριστίνα Λαμπίρη.

Απ' την άλλη πλευρά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνεχίζει τις διακοπές του στη Μήλο, όπου έχει περάσει αρκετά μεγάλο κομμάτι του καλοκαιριού. Κάνει τα μπάνια του, χαλαρώνει, σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις του και έχει αρχίσει να βάζει κι εκείνος τα πράγματα σε μια σειρά.

Ήρθε σε συμβιβασμό με τις τράπεζες ο Μικρούτσικος

Ο παρουσιαστής βρισκόταν σε δυσχερή κατάσταση εδώ και ένα περίπου χρόνο λόγω  οικονομικών προβλημάτων και λίγο έλλειψε να χάσει όλα του τα περιουσιακά του στοιχεία, αφού χρωστούσε αρκετά χρήματα σε τράπεζες. Τελικά, το ευχάριστο είναι ότι συμφωνήθηκε να γίνει διακανονισμός κι έτσι πήρε διετή παράταση για να εξοφλήσει τα χρέη του.

«Έζησα από το προηγούμενο καλοκαίρι μέχρι σήμερα ένα είδος τέλειας οικονομικής καταστροφής», είχε ομολογήσει στις αρχές του καλοκαιριού ο παρουσιαστής. Τελικά, το 'σωσε κάπως το πράγμα...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.