Βάφτισε το γιο της η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου

4 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.00 (3 Ψήφοι)

Marilena_Panagiotopoulou300Σε μια τελετή που περιείχε πολύ λάμψη και αρκετούς επώνυμους έγινε η βάφτιση του γιου της Μαριλένας Παναγιωτοπούλου και του Κωνσταντίνου Κοροξενίδη, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Πολιτεία, την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Ο «μικρός» πήρε το όνομα Κωνσταντίνος Τζούνιορ Κοροξενίδης και οι γονείς του έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας καθώς εκτός από την βάφτιση ο μικρός Κωνσταντίνος την ίδια μέρα είχε και τα γενέθλιά του. Νονοί του παιδιού ήταν οι πολύ καλοί φίλοι του ζευγαριού, Νίκος Βαρβέρης και Πέπη Καραντινού ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα βαφτιστικά του μικρού Κωνσταντίνου ήταν ειδική παραγγελία από τη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα της εταιρίας Just Darling. Επίσης ο σταυρός που φορούσε ήταν αξίας 30.000 ευρώ ενώ η πιπίλα του ήταν… χρυση!!!

Όσον αφορά τις μπομπονιέρες της βάφτισης, αυτές είχαν σχήμα αεροπλάνου και μέσα σε κάθε μπομπονιέρα υπήρχε γραμμένος ένας προορισμός του εξωτερικού, όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα της Μαριλένας, όποιος προορισμός τύχαινε σε κάποιον, θα πρέπει να 'ναι και το επόμενο ταξίδι του.

Το παρόν στα λαμπερά βαφτίσια έδωσαν και πολλοί επώνυμοι φίλοι του ζευγαριού, όπως η Έλλη Κοκκίνου, η Βάνα Μπάρμπα που ήρθε μαζί με τον αγαπημένο της Νίκο Τσικλακίδη, ο Χάρης Σιανίδης και η Εβελίνα Παπαντωνίου καθώς και η οικογένεια του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ.

Αμέσως μετά την βάφτιση ακολούθησε ένα πάρτι που απευθυνόταν αποκλειστικά και μόνο σε ενήλικες, όπως είχε δηλώσει ότι επιθυμούσε η διάσημη θεατρολόγος. Αυτό δόθηκε λίγα μέτρα πιο πέρα από την εκκλησία, στο σπίτι του ζευγαριού, όπου όλα ήταν οργανωμένα με κάθε λεπτομέρεια. Λευκές τέντες είχαν στηθεί στον κήπο για τη βροχή, η πισίνα είχε καλυφθεί για να μετατραπεί σε πίστα χορού ενώ η σαμπάνια Moët έρεε άφθονη. Εντυπωσιακό ήταν επίσης το γεγονός πως στο σαλόνι του σπιτιού υπήρχε μια γιγαντοoθόνη όπου προβάλλονταν σλάιτς με τρυφερές οικογενειακές στιγμές της Μαριλένας, του συζύγου της Κωνσταντίνου και του γιου τους.

Στο βραδινό πάρτι βρέθηκαν η Χριστίνα Παππά, η Βάσια Λόη, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη σύζυγό του Μαρία Γεωργιάδου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή η Ειρήνη Νταϊφά καθώς και δεκάδες άλλοι γνωστοί κοσμικοί Αθηναίοι.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.