Η Κάθριν Τζόστεν πάσχει από καρκίνο των πνευμόνων

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

joosten_834565bΑπό καρκίνο στους πνεύμονες πάσχει η ηθοποιός Κάθριν Τζόστεν, που ερμηνεύει το ρόλο της κυρίας ΜακΚλάσκι στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Νοικοκυρές σε Απόγνωση». Μάλιστα, αυτή είναι η δεύτερη φορά που καλείται να αντιμετωπίσει την εν λόγω ασθένεια.

Η 69χρονη ηθοποιός ενημερώθηκε για τα νέα μετά το ετήσιο τσεκ απ στο οποίο υποβλήθηκε στις αρχές του μήνα. Μετά την πρώτη διάγνωση της πάθησής της το 2001, η ασθένειά της βρισκόταν σε ύφεση. Διέκοψε το κάπνισμα αμέσως μόλις έμαθε τη διάγνωση.

«Ο άλλος μου στόχος ήταν να προσπαθήσω να διαγράψω το στίγμα του καρκίνου των πνευμόνων», δηλώνει η ηθοποιός στο περιοδικό People και συνεχίζει: «Το πρώτο πράγμα που ρωτούν όλοι μόλις το μαθαίνουν είναι: "κάπνιζες;". Ναι, κάπνιζα. Κάπνιζα, γιατί η Μπέτι Ντέηβις είχε πει ότι το κάπνισμα ήταν πολύ γοητευτικό. Κάπνιζα γιατί το έβλεπα παντού, γιατί όλοι κάπνιζαν».

«Μου έγινε συνήθεια, γιατί οι καπνοβιομηχανίες προσθέτουν εθιστικές ουσίες στον καπνό για να τον κάνουν ακόμα πιο εθιστικό. Είμαι απίστευτα εξαγριωμένη μαζί τους. Αλλά είναι ένα στίγμα, ένα στίγμα που πρέπει να το εξαλείψουμε», υποστηρίζει η Τζόστεν.

Η Τζόστεν επίσης ερμήνευσε το ρόλο της κυρίας Λάντιντχαμ, της γραμματέως του Μάρτιν Σιν στη σειρά «Δυτική Πτέρυγα». Έχει κερδίσει δύο βραβεία ΕΜΜΥ για το ρόλο της κουτσομπόλας και θορυβώδους Κάρεν ΜακΚλάσκι στη σειρά «Νοικοκυρές σε Απόγνωση» στον κύκλο του 2005 και του 2008.

Ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική σε ηλικία 42 χρόνων και μετακόμισε στο Χόλιγουντ το 1995, όταν άρχισε να ερμηνεύει μικρούς ρόλους σε δραματικές τηλεοπτικές σειρές όπως οι «Οικογενειακές Υποθέσεις».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.