Μάρω Λύτρα: «Είμαι single κι ευτυχισμένη»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

lytra_7389455Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Μάρω Λύτρα σε εβδομαδιαίο περιοδικό, μιλώντας τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και τα επαγγελματικά της. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον χωρισμό της με τον TNS, τονίζοντας πως ήταν απόφαση και των δύο αλλά και... προδιαγεγραμμένη εξέλιξη. «Ήμασταν από την αρχή συνειδητοποιημένοι γύρω από αυτή τη σχέση. Ξέραμε πώς αισθανόμαστε, νιώθαμε πολύ χαλαρά», τόνισε χαρακτηριστικά. Επίσης, εξέφρασε την επιθυμία της να εκπροσωπήσει μελλοντικά τη χώρα μας στη Eurovision, έκανε λόγο για το «διαζύγιό» της με τη Heaven και έδωσε τέλος στα σενάρια που την ήθελαν ξανά μαζί με τον Γιάννη Αμανατίδη, δηλώνοντας «single». Παρακάτω διαβάστε τα σημαντικότερα σημεία από τα όσα είπε, αναλυτικά:

Πόσο έχεις αλλάξει τα χρόνια που είσαι στην Ελλάδα;

Έχω αλλάξει πάρα πολύ. Πολλές φορές δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Όταν είχα πρωτοέρθει, τα έβλεπα όλα πιο αθώα, ήμουν πιο ονειροπόλα. Νόμιζα ότι θα έφτιαχναν άλλοι για μένα όσα επιθυμούσα. Τώρα έχω πάρει τον έλεγχο της ζωής μου και των καταστάσεων, κάνω μόνη μου αυτά που θέλω, δεν περιμένω από τους άλλους τίποτα.

Γι’ αυτό έφυγες από τη Heaven;

Ήταν κάτι που το συζητούσαμε πολύ καιρό. Καταλήξαμε ότι το καλύτερο για μένα ήταν να διακόψουμε τη συνεργασία μας. Εκείνοι με έκαναν ό,τι είμαι σήμερα. Ήθελα να προχωρήσω ακόμα πιο μακριά, ακόμα πιο γρήγορα, και εκείνοι δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν. Με άφησαν να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου για λίγο καιρό και μου είπαν ότι η πόρτα της εταιρίας είναι ανοιχτή όποτε θελήσω να επιστρέψω. Όλοι εκεί με αγαπάνε. Ήταν μια κοινή απόφαση. Απλά ήθελα να κάνω μια αλλαγή.

Τον τελευταίο καιρό έχει ακουστεί το όνομά σου για την επόμενη Eurovision. Πιστεύεις ότι έχεις το «πακέτο» που απαιτεί ο συγκεκριμένος διαγωνισμός;

Το έχω. Θέλω πολύ να πάω. Πιστεύω ότι δεν θα απογοήτευα κανέναν, αν με επέλεγαν. Θα έκανα το καλύτερο για τη χώρα μου, αρκεί να είχα και την απαιτούμενη στήριξη.

Αυτή τη στιγμή δηλαδή αυτοπροτείνεσαι και επίσημα;

Εννοείται! Θέλω να πάω, γιατί ξέρω ότι μπορώ να τα καταφέρω.

Σου αρέσει ο Σάκης Ρουβάς;

Ναι. Είναι και τόσο cute! Ήταν πολύ αστείο, γιατί όταν σηκώθηκα από τη θέση μου για να πάρω το βραβείο μου στα Mad, πέρασα από δίπλα του και του είπα «I just love you!» κι εκείνος έμεινε να με κοιτάει έκπληκτος! Ντρέπομαι τώρα που το λέω. (γέλια)

Ήταν δική σου απόφαση να χωρίσετε με τον ΤΝS;

Ήταν απόφαση και των δύο. Ήμασταν από την αρχή συνειδητοποιημένοι γύρω από αυτή τη σχέση. Ξέραμε πώς αισθανόμαστε, νιώθαμε πολύ χαλαρά.

Πόσο τυχαία ήταν η δημόσια επανεμφάνισή σου με τον Γιάννη Αμανατίδη λίγες μέρες αφότου έγινε γνωστός ο χωρισμός σου με τον ΤΝS;

Εντελώς τυχαία, αφού ο Γιάννης ήταν στην Ελλάδα για να παίξει με την Εθνική.

Δεν είστε και πάλι μαζί δηλαδή;

Όχι. Είμαι single και ευτυχισμένη. Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που χωρίσαμε με τον Γιάννη. Έκανα άλλη σχέση στη συνέχεια.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.