Φαίη Ξυλά: «Έχω κλάψει για άνδρα...»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

ksyla_8390955Αφού ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, η Φαίη Ξυλά μίλησε στο περιοδικό «Pink Woman» και είπε πολλά και ενδιαφέροντα για τον γάμο, την απιστία και τον έρωτα. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός δεν έκρυψε πως έχει κλάψει στο παρελθόν για άνδρα, κάτι που, όπως υποστήριξε, θεωρεί απολύτως φυσιολογικό. «Ο έρωτας είναι ακραίος», τόνισε χαρακτηριστικά. Παρακάτω διαβάστε τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξής της, αναλυτικά:

Πιστεύεις πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;

Όχι, δεν αλλάζει κάτι όταν δύο άνθρωποι παντρεύονται. Από τη στιγμή που έχεις επιλέξει να μένεις με το σύντροφό σου, αν ήταν να διαλυθεί η σχέση, θα διαλυόταν έτσι κι αλλιώς, είτε παντρευόσασταν τελικά είτε όχι.

Στα «Μυστικά της Εδέμ», παράτησες τον Μάνο στα σκαλιά της εκκλησίας, όταν για πολλοστή φορά τον είδες με την πρώην του. Πώς θα αντιδρούσες αν μάθαινες ότι ο αγαπημένος σου σε απατάει;

Στα «Μυστικά της Εδέμ» δεν έχουμε να κάνουμε με μια απλή απιστία, γιατί αυτή η ιστορία έχει ξεκινήσει από τότε που ήταν 15 χρόνων. Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα σε μια ενδεχόμενη απιστία, αλλά δε νομίζω ότι θα ήμουν ψύχραιμη. Δε μου αρέσει να μοιράζομαι! Θέλω την αποκλειστικότητα. Βέβαια, δε μου έχει συμβεί να με απατήσουν μέχρι τώρα ή τουλάχιστον, και να έχει συμβεί, δεν το έχω μάθει. Οπότε δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσεις, μέχρι να σου τύχει.

Έχεις κλάψει ποτέ για έναν άντρα;

Εννοείται. Υπάρχει γυναίκα που δεν έχει κλάψει για έναν άντρα; Ο έρωτας έτσι κι αλλιώς είναι ακραίος. Για μένα είναι φυσιολογικό, όταν είσαι ερωτευμένος, και να κλάψεις και να πέσεις στα πατώματα και να χαρείς.

Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που μπορεί να κάνεις όταν είσαι ερωτευμένη;

Νομίζω ότι το πιο ακραίο πράγμα που έχω κάνει δεν μπορεί να γραφτεί. Αλλά είμαι ικανή να πάρω το αεροπλάνο και να πάω να τον δω για μισή ώρα και με την αμέσως επόμενη πτήση να γυρίσω! Το έχω κάνει και δε μου φαίνεται καθόλου ακραίο.

Πόσο σε απασχολεί ο χρόνος που περνάει;

Μέχρι στιγμής, καθόλου. Αν στο μέλλον αυτό που βλέπω με ενοχλεί, δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω.

Θα έκανες, δηλαδή, λίφτινγκ;

Αν ήμουν σίγουρη ότι δε θα αλλοίωνε τις εκφράσεις του προσώπου και δε θα χρειαζόταν νυστέρι, θα τολμούσα να κάνω μια αισθητική επέμβαση. Αλλά και πάλι θα φοβόμουν πολύ.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.