Κάθριν Χέιγκλ: Υποδέχτηκε τα όργανα της τάξης, φορώντας μόνο το μπικίνι της!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Κάθριν Χέιγκλ

Ένα πολύ ευχάριστο θέαμα αντίκρισαν οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι της Κάθριν Χέιγκλ, ύστερα από καταγγελία της για έναν γείτονα ο οποίος έβριζε εκείνη και τον σύζυγό της την ώρα που έκαναν μπάνιο στο τζακούζι. Η δημοφιλής ηθοποιός άνοιξε την πόρτα και φορούσε μόνο το... μπικίνι της, καθώς τα όργανα της τάξης έφτασαν στο σπίτι της πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να ντυθεί.

«Ήμασταν στο σπίτι οι δυο μας. Φτιάξαμε μερικά κοκτέιλς και είχα φορέσει ένα μπικίνι περισσότερο σέξι απ'ότι συνήθως, γιατί δεν είχα δει το σύζυγό μου εδώ και δυο εβδομάδες. Χαλαρώναμε στο τζακούζι και ο γείτονάς μας άρχισε να ουρλιάζει. Το έχει κάνει τέσσερις φορές στο παρελθόν και είναι ενοχλητικό γιατί ήταν μόλις εννιά το βράδυ και δεν φωνάζαμε», τόνισε η  Χέιγκλ, που στη συνέχεια χαρακτήρισε αρκετά... διασκεδαστικό το γεγονός ότι εμφανίστηκε στους αστυνομικούς φορώντας το μαγιό της:

«Έφτασαν οι αστυνομικοί και δεν βάλαμε μια πετσέτα ή κάτι άλλο πάνω μας. Απλά, βγήκαμε όπως ήμασταν να μιλήσουμε για τον γείτονα που δεν αντέχαμε και το στήθος μου έδειχνε γελοίο. Το γεγονός ότι ήμασταν έξω με τα μαγιό μας να μιλάμε στους αστυνομικούς, απλά με διασκεδάζει».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.