Επώνυμοι ομοφυλόφιλοι «στήνουν» σχέσεις με μοντέλα για «ξεκάρφωμα»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Επώνυμοι ομοφυλόφιλοι «στήνουν» έρωτες με γνωστά μοντέλα για «ξεκάρφωμα»

Έναν μοναδικό τρόπο για να κρύψουν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις έχουν βρει αρκετοί ομοφυλόφιλοι που βρίσκονται στο χώρο της σόουμπιζ, καθώς, προκειμένου θολώσουν τα νερά, «ενοικιάζουν» μοντέλα και πλασάρουν στα περιοδικά δήθεν «ειδύλλια» και «στημένους» μεγάλους έρωτες!

Όλα ξεκίνησαν λίγα χρόνια πριν, όταν επώνυμος σεναριογράφος -που ήταν γνωστό στους καλλιτεχνικούς κύκλους ότι ήταν ομοφυλόφιλος- δέχτηκε συμβουλή γνωστού δημοσιογράφου να «στήσει» για έναν μήνα μια σχέση χρησιμοποιώντας γνωστό μοντέλο, ώστε να... καμουφλάρει την προσωπική του ζωή.

Τότε, η τιμή καθορίστηκε στα 3.000 ευρώ για ένα μήνα συν τα επιπλέον έξοδα, όπως ρούχα, κομμωτήρια κ.λ.π. Η δουλειά πέτυχε γρήγορα και άρχισε να γίνεται το ανάλογο σούσουρο στα κουτσομπολίστικα μέσα ενημέρωσης, ενώ διατηρήθηκε στην επικαιρότητα για αρκετά χρόνια αργότερα με κάποιους δήθεν χωρισμούς και διάφορα ψεύτικα επεισόδια που πλασάρονταν συνεχώς στα περιοδικά.

Στη συνέχεια, την ίδια συνταγή χρησιμοποίησε βορειοελλαδίτης τραγουδιστής, ο οποίος πλήρωσε άλλο μοντέλο, με σκοπό φυσικά να παραστήσει τη δική του αγαπημένη. Πάνω-κάτω με τον ίδιο τρόπο έγινε γνωστός και αυτός ο «έρωτας», που είχε επίσης χωρισμούς, επανασυνδέσεις κλπ. Μάλιστα, το εν λόγω μοντέλο, που είχε χρησιμοποιηθεί τότε, εξελίχθηκε σε τηλεπαρουσιάστρια και σήμερα απασχολεί τον Τύπο εξαιτίας ενός νέου «ειδυλλίου» με άλλον τραγουδιστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το παρελθόν έχει εφαρμόσει το «κόλπο» και τραγουδιστής από τα κορυφαία ονόματα της χώρας μας, με τον μάνατζέρ του (επίσης πολύ γνωστός) να τον συνδέει κατά καιρούς με διάφορα μοντέλα, μέχρι που οι δρόμοι τους χώρισαν και ο καλλιτέχνης παντρεύτηκε!

Σήμερα, αν θέλει κανείς να «νοικιάσει» ένα μοντέλο, θα πρέπει να πληρώσει τουλάχιστον 5.000 ευρώ μηνιαίως, ενώ στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και οι υπηρεσίες των δημοσιογράφων (ο Θεός να τους κάνει!), που δημοσιοποιούν τις ειδήσεις στα έντυπα με τα οποία συνεργάζονται.

Όπως γίνεται αντιληπτό, μιλάμε για ολόκληρη... βιομηχανία, όχι αστεία!

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Ο ΡΟΥΒΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΕΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ;

FREE MAN
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.