Κ. Παπουτσάκη: «Υπήρξε ένα διάστημα που πέρασα δύσκολα...»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

papoutsaki_453785vb

Πολλοί είναι εκείνοι που κατηγορούν την Κατερίνα Παπουτσάκη για την «άστατη» προσωπική της ζωή, αφού το τελευταίο διάστημα αλλάζει τους άνδρες σαν τα... πουκάμισα, ωστόσο εκείνη δεν δείχνει διατεθειμένη να αλλάξει συνήθειες. Η γνωστή ηθοποιός έβαλε τα πράγματα στη θέση τους μέσω συνέντευξής της στην εκπομπή «Gala» και τη Μαρία Σταματέρη, τονίζοντας πως δεν προτίθεται να καταπιέσει τον εαυτό της για να αποφύγει τα αρνητικά σχόλια.

«Δεν πρόκειται να απαρνηθώ την ιδιοσυγκρασία μου για να είμαι αρεστή. Υπήρξε ένα διάστημα που πέρασα δύσκολα, αλλά δεν πρόκειται να ζω και να τρέμει το φυλλοκάρδι μου ανά πάσα ώρα και στιγμή αν θα με τραβήξει κάποιος», επισήμανε και συμπλήρωσε: «Τι μου προσάπτετε; Ότι δεν έχω βρει ακόμα τον άνθρωπό μου; Μπορεί και να με πληγώνει να το τονίζουν αυτό όλη την ώρα».

Όσο για το αν είναι ζευγάρι με τον Ορέστη Τζιόβα, απέφυγε να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση: «Όταν ψάχνεσαι δεν μπορείς να κάνεις ανακοινώσεις. Από τη στιγμή που δεν έχεις πάρει απόφαση ότι "αυτός είναι", δοκιμάζεις. Αν κάθεσαι σπίτι, στον καναπέ σου, δεν πρόκειται να βρεις τον άνθρωπό σου. Έχω φάει τα μούτρα μου και είμαι ένα άνθρωπος που έχει δοκιμαστεί και έχει δοκιμάσει. Είμαι άνθρωπος των σχέσεων -όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται αυτό- αλλά θέλω και την ελευθερία μου μέσα στη σχέση. Δεν έχει βρεθεί ακόμα αυτός που θα με κάνει να νιώσω αυτή την ελευθερία. Εύχομαι να φτάσω στο σημείο που η σχέση μου να είναι αναπόφευκτα ανακοινώσιμη».

«Δεν είμαι και από πέτρα»

Η Κατερίνα μίλησε και στην εφημερίδα «Real News», επισημαίνοντας πως είχε ανάγκη ένα διάλλειμα στα επαγγελματικά της και γι' αυτό αποφάσισε να απέχει από τα τηλεοπτικά τη φετινή σεζόν. «Είναι καλό να απομακρύνεσαι για λίγο, να ανασυγκροτείσαι, για να έχεις και πράγματα να δώσεις μετά. Να προτείνεις κάτι καινούργιο. Όταν αναπαράγεις το ίδιο και το ίδιο δεν προχωράς. Στην πορεία ήρθαν κάποιες πολύ καλές τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά θεώρησα σωστό να μείνω στην αρχική μου απόφαση. Κουράστηκα πολύ -σωματικά και ψυχολογικά- χρειαζόμουν μία ανάπαυλα», είπε και ακολούθως έκανε λόγο για την αρνητική κριτική που δέχθηκε για το σίριαλ της Αλίκης:

«Όλος αυτός ο ντόρος που έγινε με επηρέασε. Ζορίστηκα πολύ ψυχολογικά, δεν θα πω ψέματα. Δεν είμαι και από πέτρα. Αντιθέτως, είμαι ευάλωτη πάρα πολλές στιγμές. Τελικά, βγήκα αλώβητη μέσα από αυτό, αλλά εκείνη την περίοδο δεν το πέρασα εύκολα».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.