Δέσποινα Βανδή: «Έχω δουλέψει μέχρι και σερβιτόρα...»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

vandi_99938398vb

Αποκαλυπτική εμφανίστηκε η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Nitro 102,5 και στον Πέτρο Κωστόπουλο. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για το παρελθόν της και την εποχή που εργαζόταν ως σερβιτόρα, πωλήτρια και γραμματέας, ενώ επίσης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ακολουθήσει τον Φοίβο στην έξοδό του από τη Heaven.

«Είχα δουλέψει σερβιτόρα ένα μήνα σε καφετέρια, γι’ αυτό και πάντα -επειδή θυμάμαι ότι κι εγώ περίμενα να δω τι φιλοδώρημα θα μου αφήσουν- αφήνω ένα καλό φιλοδώρημα. Είχα δουλέψει επίσης ένα μήνα πωλήτρια σε νυφικά. Θυμάμαι ότι πήγα να δουλέψω ως πωλήτρια και ο υπεύθυνος με έβαζε να καθαρίζω τζάμια, την κουζίνα, σφουγγάριζα και έλεγα "συγγνώμη, εγώ έχω έρθει εδώ για να σας βοηθήσω να πουλήσετε νυφικά". Αργότερα δούλεψα και γραμματέας σε εταιρία», είπε η Δέσποινα.

Όσο για την πρόσφατη αποχώρησή της από τη Heaven, ανέφερε: «Ήθελα να ακολουθήσω τον Φοίβο. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να βρω καλά τραγούδια. Αλλά με αυτόν τον άνθρωπο είμαι καλά, αισθάνομαι ασφάλεια και ξέρω ότι με ξέρει γιατί μαζί έχουμε φάει όλα αυτά τα δέκα χρόνια ό,τι έχουμε φάει. Όχι γιατί αν δεν μου γράψει ο Φοίβος φοβάμαι ότι τελείωσα. Όχι, δεν το φοβάμαι αυτό. Είναι συνειδητή επιλογή. Υπάρχουν και άλλοι συνθέτες που γράφουνε πολύ ωραία τραγούδια. Εγώ είμαι με τον Φοίβο γιατί μου αρέσει αυτό που κάνουμε οι δυο μας».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.