Δήμητρα Ματσούκα: «Έκαναν κακό στην εικόνα μου οι γυμνές φωτογραφήσεις»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

matsouka_8939394vb

Μετανιωμένη για τα γυμνά που έκανε στο μακρινό παρελθόν, εμφανίστηκε η Δήμητρα Ματσούκα σε συνέντευξή της στη εφημερίδα «Το Βήμα». Όπως υποστήριξε η γνωστή ηθοποιός, τα εξώφυλλα που έκανε είχαν αρνητικό αποτέλεσμα για την εικόνα της και επισκίασαν τη δουλειά της.

«Είμαι συνυπεύθυνη για πράγματα που μου συνέβησαν όσον αφορά στο προφίλ μου σε αυτή τη δουλειά. Έκανα, για παράδειγμα, τρία εξώφυλλα που μόνο κακό μού έκαναν. Ήμουν υποχρεωμένη λόγω συμβολαίων που υπέγραφα με κανάλια και παραγωγούς. Ήμουν άτυχη, γιατί πολλές φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν εν αγνοία μου, μπορεί να μη δημοσιεύτηκαν στα περιοδικά, αλλά διοχετεύτηκαν στο Διαδίκτυο από τα άτομα που δούλευαν στα ατελιέ. Λατρεύω το Internet, αλλά (δεν βλέπω) ούτε ένα πλάνο μου από τα ''Ματωμένα Χώματα" ή από τις δουλειές μου στο Εθνικό Θέατρο. Μονίμως βλέπω τις φωτογραφίες από αυτά τα περιοδικά», τόνισε η Δήμητρα, που αναφέρθηκε επίσης και στην εξωτερική της εμφάνιση, λέγοντας:

«Δεν είμαι ο τύπος που θέλει να κυκλοφορεί και να δείχνει ωραία και ερωτεύσιμη. Δεν έχω αυτή την εμμονή. Ούτε με ενδιαφέρει να δείξω ότι είμαι στα πράγματα ή στην επικαιρότητα».

Τέλος, μίλησε και την ηρωίδα που υποδύεται στη σειρά «Κούκλες», όπου πρωταγωνιστεί φέτος. «Είναι μία όχι πάλι "miss perfect", όπως συμβαίνει με τις γυναίκες που είναι συμπαθητικές στην εμφάνισή τους. Έχει αποτυχίες, κάνει λάθη, έχει ελαττώματα, τρώει τα μούτρα της, είναι εγωπαθής και κακομαθημένη. Την αγάπησα αυτή. Αλλά στα βασικά στοιχεία δεν μοιάζουμε. Είμαι πολύ διαφορετική», τόνισε.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.