Η Κιμ Καρντάσιαν είναι νεκρή!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Κιμ Καρντάσιαν

Όχι, δεν πρόκειται για πραγματικό γεγονός, αλλά για φωτογράφηση της Κιμ Καρντάσιαν σε... φέρετρο, στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής καμπάνιας «The Digital Life Sacrifice», που διεξάγεται στο διαδίκτυο.

Στην καμπάνια που διοργανώνεται από την φιλανθρωπική οργάνωση της Αλίσια Κις, θα συμμετάσχουν επίσης και άλλοι διάσημοι, όπως είναι ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η Λέιντι Γκάγκα.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, την 1η Δεκεμβρίου οι εν λόγω διασημότητες θα βγάλουν «offline» τις σελίδες τους στο Facebook και στο Twitter, διαπράττοντας ένα είδος «ιντερνετικής αυτοκτονίας». Για το σκοπό αυτό, καθένας από αυτούς έχει κάνει ένα βίντεο «διαθήκη» από το τελευταίο τους «σερφάρισμα» στις σελίδες τους, ενώ σχετικές διαφημίσεις θα τους απεικονίζουν ξαπλωμένους μέσα σε φέρετρο, συμβολίζοντας τον «ψηφιακό» τους θάνατο.

Οι λαμπεροί συμμετέχοντες της φιλανθρωπικής αυτής εκστρατείας θα επαναφέρουν τα προφίλ τους σε λειτουργία μόλις συγκεντρωθεί το ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων, ενώ τα χρήματα θα διατεθούν για τα θύματα του AIDS στην Αφρική και στην Ινδία.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.