Τζούλια Αλεξανδράτου: «Ο Τρούπης έχει μεγάλη φαντασία»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

tzoulia_583903vb

Η κόντρα ανάμεσα σε Άντζελα Δημητρίου και Τζούλια Αλεξανδράτου δεν έχει τελειωμό. Αυτή τη φορά, το ξανθό μοντέλο βγήκε στο δελτίο ειδήσεων και μίλησε για το περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο «Ουρανός», όπου συνελήφθη από την κάμερα να κλείνει επιδεικτικά τα αφτιά της όταν ήταν στην πίστα η Άντζελα.

«Ακούω πολλά ψέματα τις τελευταίες μέρες θέλω να πω την αλήθεια. Θα πω τα πράγματα όπως ακριβώς έγιναν. Πήγα στο μαγαζί για να διασκεδάσω με την παρέα μου και είχαμε συνεννοηθεί για τραπέζι. Φτάνουμε και βλέπουμε ότι τραπέζι δεν υπάρχει και ότι ηΑντζελα Δημητρίου δεν ήθελε να με δει. Από αντίδραση και εντελώς ανθρώπινα -το ίδιο θα έκανα και σε μια φίλη μου- έκανα αυτή την κίνηση και έκλεισα τα αφτιά μου, σκεπτόμενη ότι αφού η Άντζελα δεν θέλει να με δει, εγώ δεν θέλω να την ακούσω», ανέφερε η Τζούλια, ενώ στη συνέχεια, για το ότι ήθελε να φιλήσει τον Γιώργο Τρούπη στο στόμα, όπως υποστήριξε η Άντζελα Δημητρίου, σχολίασε:

«Αυτός ο άνθρωπος είχε τη φαεινή ιδέα να πει ψέματα ότι εγώ θέλω να τον φιλήσω. Το έκανε για να ζηλέψει η Άντζελα. Είναι αστείο να εκτίθεμαι για τα καπρίτσια κάποιου. Αυτός ο άνθρωπος έχει μεγάλη φαντασία». Και κατέληξε: «Όλο αυτό που έγινε ήταν δυσφήμηση για μένα. Καλώς ή κακώς, εγώ είμαι μια διαφήμιση από μόνη μου. Και στο μανάβικο να πάω, διαφήμιση είναι».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.