Μέγα σκάνδαλο με γνωστά ονόματα που ψώνιζαν από τους βαρόνους της κόκας

4 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.00 (10 Ψήφοι)

Μαρίνα Τσιντικίδου

Βόμβα μεγατόνων έσκασε στο χώρο της σόουμπιζ και της πολιτικής! Η παλιά Σταρ Ελλάς και πρώην υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Πιερία, Μαρίνα Τσιντικίδου, ψώνιζε κοκαΐνη από τους Ελληνοκαναδούς, όπως προκύπτει από τα έγγραφα της δικογραφίας!

Άλλη μια γνωστή προσωπικότητα που θα κληθεί από τον εισαγγελέα και τον ανακριτή να δώσει λόγο στη μεγάλη υπόθεση που αφορά την εξάρθρωση του κυκλώματος ναρκωτικών είναι και η σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού «Ταχυδρόμος» της εφημερίδας «Τα Νέα», Πέπη Ραγκούση. Στην περίπτωση της τελευταίας, μάλιστα, το ενδιαφέρον ίσως είναι ακόμη μεγαλύτερο, καθώς, για όποιον δεν κατάλαβε, πρόκειται για την ξαδέρφη του Υπουργού εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση, και για την αδερφή της Υφυπουργού Εργασίας, Άννας Νταλάρα.

Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της δικογραφίας, η κ. Πέπη Ραγκούση φέρεται να ακούγεται σε τηλεφωνικές συνομιλίες τη στιγμή που αγοράζει 10 γραμμάρια κοκαΐνης από την εγκληματική ομάδα, λέγοντας συνθηματικά ότι θα ήθελε ΔΕΚΟ (δηλαδή ναρκωτικά) γιατί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, είναι... «πολύ κουρασμένη από τα πολλά ρουσφέτια»!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.