Απειλούν τη ζωή της Ελεονώρας Μελέτη!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

meleti_7299344vb

Μπορεί η Ελεονώρα Μελέτη να φαίνεται άνετη καθημερινά στην «Πρωινή Μελέτη», ωστόσο δεν βρίσκεται και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση λόγω ενός περιστατικού που συνέβη τις τελευταίες ημέρες. Όλα ξεκίνησαν από ένα τηλεφώνημα αγνώστου στο Star, ο οποίος έλεγε ότι έχει τοποθετήσει βόμβα στην οικία της παρουσιάστριας στην Κηφισιά.

Χωρίς καθυστέρηση, ειδοποιήθηκε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, που μετέβη στο σπίτι της και προχώρησε σε εξονυχιστικό έλεγχο. Την ίδια στιγμή, η Ελεονώρα είχε τρομοκρατηθεί και μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί, είχε κλειστεί στο διαμέρισμά της και δεν άνοιγε σε κανέναν. Τελικά, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα, ωστόσο η παρουσιάστρια δεν έχει ακόμα ησυχάσει.

Και αυτό διότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται η ζωή της σε κίνδυνο. Λίγους μήνες πριν την περίμενε άγνωστος έξω από το κανάλι, προσπαθώντας να την πλησιάσει, ενώ στις αρχές της σεζόν κάποιος είχε κόψει τα φρένα του αυτοκινήτου της. Βέβαια, ενδέχεται αυτή τη φορά να έγινε απλώς μια φάρσα, αλλά επειδή το ένα περιστατικό διαδέχεται το άλλο, είναι φυσικό η παρουσιάστρια να έχει αναστατωθεί.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά την κλήση που έκανε στην αντιτρομοκρατική, είπε ότι κάποιος ήθελε να της κάνει κακό επειδή τον ενόχλησαν σχόλια που έκανε για την πολιτική σκηνή του τόπου. Όπως και να 'χει, γεγονός είναι ότι έχει δοθεί μεγάλη διάσταση στο γεγονός, το οποίο έγινε μέχρι και θέμα στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.:-)

Tarrys
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.