Παραλίγο θύμα απαγωγής η Πετρούλα

4.3333333333333 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.33 (12 Ψήφοι)

Πετρούλα Κωστίδου

Λίγο έλειψε να πέσει θύμα απαγωγής η Πετρούλα Κωστίδου την περασμένη Κυριακή τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη! Η ξανθιά σεξοβόμβα, που βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα για την προώθηση του DVD της, έζησε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, καθώς ήρθε αντιμέτωπη με οπλισμένο νεαρό άνδρα, ο οποίος είχε άγριες διαθέσεις.

Όπως είπε η ίδια στην αστυνομία, κατευθυνόταν σε κεντρικό σημείο της πόλης, όπου είχε ραντεβού με το φίλο της. Μόλις σταμάτησε δίπλα σε ένα περίπτερο, όπου ήταν το σημείο του ραντεβού της, ο άγνωστος άνδρας την πλησίασε σε απόσταση αναπνοής, της έβαλε το πιστόλι στην κοιλιακή χώρα και της είπε να πάει μαζί του χωρίς να φωνάξει.

Για καλή της τύχη, εκτός από τον περιπτερά που βγήκε έξω όταν είδε τι ακριβώς συνέβη, έφτασε και ο φίλος της. Τότε, ο νεαρός το έβαλε στα πόδια, ωστόσο παρ' ότι τον καταδίωξαν δεν κατάφεραν να τον πιάσουν.

Όπως είναι λογικό, η Πετρούλα υπέστη μεγάλο σοκ και έσπευσε στο κοντινό αστυνομικό τμήμα για να αναφέρει το γεγονός. Εκεί, οι αστυνομικοί της έδειξαν περισσότερες από 30 φωτογραφίες υπόπτων, μήπως αναγνωρίσει κάποιον από αυτούς, αλλά τελικά κανείς δεν της θύμισε τον άγνωστο άνδρα.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.