Απαγορεύτηκε διαφήμιση με την Πάμελα

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Πάμελα Άντερσον

Απαγορεύτηκε από τη διοίκηση του αεροδρομίου του Χονγκ Κονγκ μια διαφήμιση που παρουσιάζει την Πάμελα Άντερσον να «γδύνει» ταξιδιώτες, όπως ανακοίνωσε η οργάνωση για την προστασία των ζωών «ΡΕΤΑ».

Η διαφήμιση αυτή είναι η τελευταία μιας σειράς που έχει δημιουργήσει η διεθνής οργάνωση για την προστασία των ζώων «ΡΕΤΑ», που αγωνίζεται ενάντια στη χρήση του δέρματος και της γούνας των ζώων στις δημιουργίες των σχεδιαστών μόδας.

Στη συγκεκριμένη διαφήμιση, που φέρει τον τίτλο «Cruelty doesn’t fly» (Η βαρβαρότητα δεν πετάει), η πρώην πρωταγωνίστρια του Baywatch είναι ντυμένη με ένα αποκαλυπτικό κοστούμι υπαλλήλου της ασφάλειας των αεροδρομίων και, αφού σταματά ταξιδιώτες για έλεγχο, τους αφαιρεί οτιδήποτε δερμάτινο έχουν επάνω τους (ζώνες, παπούτσια, δερμάτινα σακάκια, γούνες κλπ).

Η «ΡΕΤΑ» ήλπιζε να προβάλει τη συγκεκριμένη διαφήμιση σε γιγαντο-οθόνες σε όλη την έκταση του διεθνούς αεροδρομίου του Χονγκ Κονγκ κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, οπότε υπάρχει εξαιρετικά αυξημένη κίνηση καθώς περισσότεροι από 100.000 επιβάτες την ημέρα περνούν από τους χώρους του αεροδρομίου.

Ωστόσο, η εταιρία «JCDecaux», που διαχειρίζεται τα διαφημιστικά προγράμματα του αεροδρομίου, απέρριψε τη συγκεκριμένη διαφημιστική ταινία ως ακατάλληλη.

Η «ΡΕΤΑ» ανακοίνωσε ότι έχει την ελπίδα να προβάλει τη διαφήμιση αυτή στα αεροδρόμια του Βερολίνου, του Τόκιο, του Σίδνεϊ και των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά το αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ ήταν το πρώτο που την απέρριψε.

Πριν από λίγους μήνες, μια άλλη διαφήμιση της «ΡΕΤΑ», στην οποία μετείχε και πάλι η Πάμελα 'Αντερσον, η οποία είναι ένθερμη υποστηρικτής των διεκδικήσεων της διεθνούς οργάνωσης, και εμφανιζόταν με ένα τολμηρό μπικίνι και το σώμα της ήταν σχεδιασμένο με τομές κρέατος, παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούν οι κρεοπώλες στα καταστήματα τους, απαγορεύτηκε στο Μόντρεαλ.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.