Α. Κανάκης: «Δεν δέχομαι παρεμβάσεις στη δουλειά μου και σε αυτά που λέω»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Αντώνης Κανάκης

Κατηγορηματικά αρνητικός εμφανίστηκε ο Αντώνης Κανάκης ερωτηθείς για το αν έχει δεχτεί ποτέ παρεμβάσεις από οποιονδήποτε στη δουλειά του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real Life».

«Από την πρώτη στιγμή ήταν απόλυτα ξεκάθαρο προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ κανενός είδους παρέμβαση σε αυτά που θέλω να πω μέσω της τηλεόρασης ή του ραδιοφώνου. Είμαι ανοιχτός στο να ακούσω απόψεις, το αν θα τις υιοθετήσω ή όχι αυτό είναι δικό μου θέμα και όσο παραμένει έτσι, είμαι εντάξει», τόνισε ο γνωστός παρουσιαστής.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο «Ράδιο Αρβύλα», για το οποίο επισήμανε: «Το Ράδιο Αρβύλα απευθύνεται σε μία μεγάλη γκάμα ηλικιών και νομίζω ότι είναι λογικό. Είναι το είδος της εκπομπής τέτοιο που μπορεί να ταυτιστεί κόσμος όλων των ηλικιών. Σίγουρα είναι ευχάριστο, αλλά δεν υπάρχει κάποιος στόχος από την πλευρά του Ράδιο Αρβύλα να απευθύνεται με μεγαλύτερη επιτυχία στον έναν ή στον άλλον».

Τέλος, για τα όνειρα και την προσωπική του ζωή, είπε: «Έχω πραγματοποιήσει πολλά από αυτά που ήθελα να κάνω όταν ήμουν μικρός και σχετικά γρήγορα. Σίγουρα δεν είναι όλα και σίγουρα δεν είναι όλη η ζωή μου τα επαγγελματικά. Υπάρχουν και άλλου είδους πράγματα τα οποία επιθυμώ για την ζωή μου που δεν έχουν ακόμα πραγματοποιηθεί και δεν έχουν σχέση με τα επαγγελματικά. Στα προσωπικά δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος! Για να είμαι ειλικρινής  δεν το πολυβλέπω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, ειδικά σε αυτά τα θέματα».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.