Ο Κουρκούλης, η Κελεκίδου και ο ενοχλητικός παπαράτσι

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

kelekidou_kourkoulis_7849546

Έχουν αρχίσει να παίρνουν τα πάνω τους οι παπαράτσι στη χώρα μας, πράγμα που για κάποιους διάσημους είναι αρκετά ενοχλητικό. Άλλοι αντιδρούν βίαια ή με... αβγά (βλ. Κατερίνα Παπουτσάκη) και άλλοι ακολουθούν πιο πολιτισμένες πρακτικές, όπως το δρόμο της δικαιοσύνης. Στην τελευταία κατηγορία, ανήκουν και η Κέλλυ Κελεκίδου με τον Νίκο Κουρκούλη.

Πριν λίγο καιρό, οι δυο καλλιτέχνες απολάμβαναν τη βόλτα τους στην Κηφισιά μαζί με το τριών μηνών παιδί τους, όταν αντιλήφθηκαν ότι τους ακολουθούσε ενοχλητικός παπαράτσι, ο οποίος απαθανάτιζε κάθε τους κίνηση. Αμέσως, ο Νίκος κάλυψε το πρόσωπο του γιου του και μαζί με την Κέλλυ έκαναν μεταβολή και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Όμως, επειδή το ζευγάρι δεν γνώριζε αν ο φωτογραφικός φακός είχε προλάβει να απαθανατίσει το παιδί τους, προέβησαν αμέσως σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να μην δημοσιευθούν πουθενά φωτογραφίες του μικρού.

Και εδώ που τα λέμε, είναι σεβαστή η επιθυμία τους να μην θέλουν να εκθέσουν τον γιο τους στα φλας και τις κάμερες. Διότι εκείνοι μπορεί να είναι αναγκασμένοι λόγω δουλειάς να βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, ωστόσο ένα τριών μηνών παιδί είναι αυτονόητο πως πρέπει να μένει εκτός από όλα αυτά. Είναι απορίας άξιον λοιπόν γιατί κάποιοι δυσκολεύονται να κατανοήσουν κάτι τέτοιο...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.