Σάκης Ρουβάς: «Οι δισκογραφικές περνούν κρίση, όχι το τραγούδι»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

sakis_9394945

Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Duress» («Στα άκρα»), που θα τη δούμε στους κινηματογράφους στις 3 Δεκεμβρίου, ο Σάκης Ρουβάς μίλησε στο «Πρώτο Θέμα» για τη νέα του απόπειρα στο χώρο της υποκριτικής, το τραγούδι, αλλά και την κόρη του.

Για την πρόταση του Τζόρνταν Μπάρκερ να υποδυθεί τον σχιζοφρενή δολοφόνο, τόνισε: «Κατ' αρχάς διάβασα το σενάριο. Εντυπωσιάστηκα αμέσως και σκέφτηκα ότι είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα. Μου αρέσει να ψάχνω τα όριά μου και με την ταινία "Στα άκρα" βούτηξα κατευθείαν στα βαθειά. Ήταν ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει μέχρι σήμερα και φυσικά ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κινηματογραφική μου πορεία».

Για το αν φοβήθηκε μήπως τσαλακώσει την εικόνα του, ανέφερε: «Μέρος της δουλειάς του ηθοποιού κατά κάποιον τρόπο είναι να μπαίνει σε καταστάσεις που στη φυσιολογική ζωή μάλλον θα ήθελε να αποφύγει. Αυτή η επιλογή είναι ένα προνόμιο των ηθοποιών, που έχει τη δική του χάρη».

Για τις κριτικές των δημοσιογράφων, επισήμανε: «Πάντα περιμένεις τις κριτικές όταν παρουσιάζεις μια δουλειά, είτε μουσική είτε κινηματογραφική. Μετά το "Alter Ego" δέχτηκα κριτικές που με βοήθησαν να γίνω καλύτερος και σίγουρα θα έρθουν κριτικές και γι’ αυτή την ταινία. Είναι μέρος της δουλειάς, αλλά, ευτυχώς, μέχρι τώρα, λίγες ημέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα του "Στα άκρα" στους κινηματογράφους, όσες μου έχουν γίνει είναι πολύ καλές».

Για το ελληνικό τραγούδι και το αν ψάχνει διέξοδο στον κινηματογράφο, ανέφερε: «Στον κινηματογράφο στράφηκα από τη μεγάλη μου αγάπη για το θέαμα. Το τραγούδι δεν περνάει κρίση. Οι δισκογραφικές ναι, έχουν πρόβλημα λόγω της πειρατείας, το τραγούδι όμως ανθεί. Το τραγούδι και οι τραγουδιστές δεν περνούν καμία δυσκολία, γιατί ο κόσμος πάντα θέλει τη μουσική στη ζωή του. Προσωπικά το περασμένο καλοκαίρι έκανα μια από τις πιο επιτυχημένες περιοδείες της καριέρας μου, τραγουδούσα για μεγάλο διάστημα σε club της Θεσσαλονίκης και από το Δεκέμβριο θα εμφανίζομαι σε πολύ γνωστό club της Αθήνας».

Για το ποιος ρόλος τον γοητεύει περισσότερο από αυτούς του πατέρα, του τραγουδιστή και του ηθοποιού, τόνισε: «Όσα αισθάνομαι για την κόρη μου είναι πρωτόγνωρα. Η ενέργεια που μου δίνει αυτό το πλάσμα στη ζωή μου είναι κάτι που δεν θα άλλαζα με τίποτα. Από την άλλη όσα έχω εισπράξει 20 χρόνια τώρα από το τραγούδι είναι επίσης κάτι που έχει διαμορφώσει τον χαρακτήρα και τη ζωή μου ολόκληρη. Ο κινηματογράφος- το νέο μου παιχνίδι- που το απολαμβάνω μέχρι στιγμής πάρα πολύ είναι επίσης κάτι που θα ήθελα να κρατήσω στη ζωή μου».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.