Στα περίπτερα το δεύτερο ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου (TRAILER)

3.5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.50 (10 Ψήφοι)

Στα περίπτερα το δεύτερο ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Το πολυαναμενόμενο δεύτερο ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι γεγονός και κυκλοφορεί από σήμερα Παρασκευή στα περίπτερα με τον τίτλο «Τζούλια 2 Μαύροι»!

Όπως είχαμε γράψει μερικές ημέρες πριν, η νέα αυτή «καυτή» ταινία δεν έχει καμιά σχέση με την πρώτη, καθώς αφενός είναι hardcore και αφετέρου βρίσκεται σε πολύ πιο επαγγελματικά επίπεδα. Όπως μαρτυρά και ο τίτλος, η Τζούλια συμπρωταγωνιστεί με δύο έγχρωμους πορνοστάρ, τους οποίους έφερε ο Δημήτρης Σειρηνάκης από το εξωτερικό ειδικά για εκείνη. Για τους γνώστες του είδους, ο ένας είναι ο διάσημος Big Willy, που φημίζεται για τα... προσόντα του, ενώ ο άλλος είναι νέος και κάνει το ντεμπούτο του.

Όσον αφορά την πλοκή της ταινίας (όχι ότι έχει μεγάλη σημασία), η ξανθιά πορνοστάρ εμφανίζεται γυμνή στους δρόμους της Βούλας και κάποια στιγμή μπαίνει σε μια Porche και πηγαίνει σπίτι της. Εκεί, την περιμένουν οι δυο μαύροι άνδρες, με τους οποίους στη συνέχεια η Τζούλια συμμετέχει σε ομαδικά και πολύ βίαια όργια.

Το DVD πωλείται στην τιμή των 14,90 ευρώ, σε αντίθεση με το πρώτο που πωλούταν 19,90 (είναι και η... κρίση βλέπετε!), ενώ, όπως μαθαίνουμε, η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη μέχρι στιγμής και υπάρχει αισιοδοξία στην εταιρεία παραγωγής «Sirina» ότι ίσως πάει καλύτερα και από το πρώτο.

Πολλοί, πάντως, δεν περίμεναν καν να βρουν την πορνοταινία στα παρίπτερα σήμερα, αφού ο Σειρηνάκης διέρρεε σκοπίμως αρχικά ότι θα καθυστερούσε η κυκλοφορία της, ώστε να αποφύγει την πειρατεία στους δρόμους και στο διαδίκτυο. Έτσι, το DVD εμφανίστηκε ξαφνικά (αν και είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες γι' αυτό λίγες ώρες πριν σε forums) και οι πειρατές πιάστηκαν απροετοίμαστοι.

Το Δελτίο Τύπου της εταιρείας

«Πάντα περιμέναμε να μας εκπλήξει αλλά αυτή τη φορά έχει πάει σε άλλο επίπεδο, ακόμα και για τα δικά της στάνταρντς! Απλά θα δείτε την Τζούλια με δύο πασίγνωστους μαύρους porn stars χωρίς όρια ή ταμπού. Η Τζούλια όπως δεν έχετε δει καμία ελληνίδα σταρ. Η Ιέρεια πλέον του Ελληνικού πορνό μας ξεναγεί στον κόσμο του Μαύρου Άσπρου, μια φαντασία που πολλοί και πολλές ονειρεύονται αλλά λίγοι (σχεδόν κανένας) πραγματοποιούν. Έχετε λοιπόν την ευκαιρία να την απολαύσετε σε καταπληκτικές σκηνές και λήψεις. Οι Μαύροι που παίζουν μαζί της ήρθαν από Γαλλία και Αγγλία. Όλοι όσοι ξέρουν λίγο από πορνό σίγουρα θα ξέρουν τον Big Willy, μάλλον καταλαβαίνετε γιατί τον λένε έτσι αλλά θα το δείτε στην ταινία έτσι κι αλλιώς».

Δείτε το διαφημιστικό:


Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.