Ράνια Θρασκιά: «Έζησα μια πολύ δύσκολη κατάσταση»

4.5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.50 (4 Ψήφοι)

thraskia_628384

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική εμφανίστηκε η Ράνια Θρασκιά σε συνέντευξή της στο «Αξίζει να το δεις» με την Τατιάνα Στεφανίδου, ένα μικρό απόσπασμα της οποίας δημοσιεύσαμε λίγες ημέρες πριν. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την περυσινή περιπέτεια της υγείας της, την εγκυμοσύνη της, αλλά και την αποχώρησή της από το Alter.

«Μέσα σε τρεις μήνες από τότε που ξεκίνησε η σχέση μου με τον Ανδρέα, αρρώστησα πάρα πολύ σοβαρά. Ήμασταν κάπου πολύ ορεινά, απομακρυσμένα όταν έγινε. Άργησε πάρα πολύ να έρθει το ασθενοφόρο. Βρέθηκα στην Τρίπολη σε ένα νοσοκομείο υπό μετακόμιση, οι γιατροί δεν ήθελαν να πάρουν την ευθύνη λόγω αναγνωρισιμότητας. Μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Προέκυψε αιφνιδίως, δεν είχα κάποιο πρόβλημα που γνώριζα από πριν. Έφτασα σε πολύ οριακό σημείο, πιο οριακό δεν γίνεται. Οι γιατροί μου είπαν ότι 99% αυτών των περιπτώσεων δεν τα καταφέρνουν. Το δίδαγμα είναι ότι μας δίνεται δεύτερη ευκαιρία σε όλα», είπε για την περιπέτειά της η Ράνια και ακολούθως αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της:

«Τώρα που το σκέφτομαι, λέω ότι έγινε αμέσως, αλλά τότε είχα προλάβει να αγχωθώ και να σκεφτώ ότι δεν θα μου συμβεί ποτέ. Έλεγα μήπως το πρόβλημα υγείας μου είχε επηρεάσει τις πιθανότητες να μείνω έγκυος. Και οι γιατροί ήταν επιφυλακτικοί απέναντί μου. Έλεγα ότι θα περίμενα κάποιους μήνες, και μετά θα έκανα προσπάθεια εξωσωματικής. Τελικά, Μάιο παντρευτήκαμε και Νοέμβριο έμαθα ότι ήμουν έγκυος».

Τέλος, για διακοπή της συνεργασίας της με το Alter, η ξανθιά παρουσιάστρια ανέφερε: «Το έμαθα τη δεύτερη μέρα μετά τη γέννα και ενώ ακόμη ήμουν στο μαιευτήριο. Ήταν πάρα πολύ ζόρικο γιατί είναι μια πολύ ευάλωτη στιγμή της γυναίκας αυτή της γέννας. Ήμουν πολύ ικανοποιημένη που είχα καταλήξει σε συμφωνία και όταν το έμαθα γκρεμίστηκαν όλα».

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ. ΜΑΚΑΡΗ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.

Tarrys
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.