Έλενα Παπαβασιλείου: «Μικρή ήθελα πολύ να παρουσιάσω τη Eurovision»

4 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.00 (3 Ψήφοι)

Έλενα Παπαβασιλείου

Καλεσμένη στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν η Έλενα Παπαβασιλείου τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Η πιο σέξι παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης μίλησε για τα επαγγελματικά της, τις ανασφάλειες που είχε στο παρελθόν, τα όνειρά της, αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Είμαι πολύ χαρούμενη με αυτό που κάνω. Έβλεπα πολύ μικρή τηλεόραση, παθιαζόμουν και ήθελα να δουλέψω κάποια στιγμή εκεί», τόνισε αρχικά η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Πάνω στην ώρα» και στη συνέχεια μίλησε για τα παιδικά της όνειρα: «Μικρή ήθελα πάρα πολύ να παρουσιάσω τη Eurovision. Ήμουν στην αγκαλίτσα της μαμάς και τη βλέπαμε παρέα στη Γερμανία. Μου αρέσει ο χορός αλλά ποτέ δεν ήθελα να γίνω ούτε χορεύτρια, ούτε ηθοποιός, ούτε οτιδήποτε άλλο. Μου άρεσε η τηλεόραση και τα μαθηματικά. Περίεργο κι όμως πραγματικό!».

Ερωτηθείς για το αν είναι ικανοποιημένη με αυτό που κάνει τώρα, η Έλενα απάντησε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην τηλεόραση και πραγματοποιείται ένα παιδικό μου όνειρο. Έχω σαδομαζοχιστική σχέση με τη δουλειά μου. Ξυπνώ 4:30 το πρωί. Αυτό δεν συνηθίζεται. Από την άλλη, όμως, μου αρέσει πολύ και όσο κι αν με ταλαιπωρεί, άλλο τόσο με πωρώνει. Έχω πάρα πολύ διάθεση όλες αυτές τις τρεις ώρες. Είμαι πειραχτήρι μεγάλο και πειράζω όλο τον κόσμο στο πλατό».

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή και το αν είναι μόνη της από το 2009, όπως είχε δηλώσει, ανέφερε: «Είχα μακροχρόνιες σχέσεις, έχω ερωτευτεί  παράφορα, θεραπεύτηκε και αυτό. Δεν είναι κακό να μένει κάποιος μόνος του. Εγώ τα έχω βρει μια χαρά με μένα τώρα. Μικρή είχα ανασφάλειες. Στην εφηβεία είχα μεγάλες ανασφάλειες με την εμφάνισή μου. Είχα κάποια κιλάκια παραπάνω και ντρεπόμουν όταν άρχισε να αναπτύσσεται το  σώμα μου».

Τέλος, η «καυτή» παρουσιάστρια αποκάλυψε πως έχει φτάσει στο σημείο να ρίξει χαστούκι σε άνδρα από ζήλια: «Έχω υπάρξει αρρωστημένα ζηλιάρα, αλλά τα έχω ξεπεράσει αυτά πιστεύω τώρα πια. Έχω ρίξει μέχρι και σφαλιάρα. Δεν πιστεύω όμως στο ξύλο».

Δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ:

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.