Τζούλια: «Μπορεί να φαίνομαι τρελή, αλλά τα έχω δεκατέσσερα»!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

tzoulia_838844

Απολαυστικότατη όπως πάντα ήταν η Τζούλια Αλεξανδράτου σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Χριστίνα Λαμπίρη. Το ξανθό μοντέλο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Χρήστο Ψωμόπουλο, τον Σάκη Ρουβά, τη Βίκυ Καγιά, τη Ζέτα Θεοδωροπούλου, τον Ηλία Ψηνάκη, αλλά και τον Ηλία Πανταζόπουλο. Παρακάτω διαβάστε μερικά αποσπάσματα από τα λεγόμενά της:

Για τη Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Με κουνέλια και ζώα δεν ασχολούμαι. Δεν μπορώ να μιλήσω για όλο το ζωικό βασίλειο».

Για τον Ηλία Ψινάκη: «Μάνατζέρ μου δεν ήταν ποτέ. Είχε ανθρώπους από κάτω να μανατζάρουν τα άτομα που ήθελε, και ένα από αυτά ήμουν κι εγώ. Μετά το Ρουβά, ο Ηλίας σταμάτησε να μανατζάρει άτομα. Δεν ασχολιόταν. Έβαλε τον Ηλία τον Πανταζόπουλο να με μανατζάρει. Ο Ηλίας ήταν πάντα εκεί, αλλά τις δουλειές τις έκλεινε ο Πανταζόπουλος. Μου έλεγε "Εμείς, αγάπη μου, δεν θα δουλεύουμε. Είμαστε σταρ. Θα βάλουμε τον Πανταζόπουλο να δουλεύει για μας"».

Για τον Ηλία Πανταζόπουλο: «Με τον Πανταζόπουλο είχα πάντα κάποια ψιλοπροβληματάκια. Θέλω να πηγαίνω μπροστά, κι όχι να μένω στάσιμη. Εκείνος δεν χρησιμοποιούσε τη δύναμη που έχω. Γιατί να μένω στάσιμη όταν παίρνει μεροκάματο από μένα; Γιατί να συνεχίσω να του πληρώνω το δάνειο του τζιπ του;».

Για τη σχέση της με τον Χρήστο Ψωμόπουλο: «Χώρισα και είμαι μόνη σαν το λεμόνι. Μου αρέσει που είμαι μόνη μου, τις γιορτές θα τις περάσουμε εγώ κι ο Άγιος Βασίλης».

Για τη διεθνή καριέρα του Σάκη Ρουβά: «Όταν κάνεις καριέρα, είσαι αναγνωρίσιμος παγκοσμίως. Τον Σάκη δεν τον γνωρίζουν, μόνο στην Ελλάδα τον ξέρουν. Εγώ στα 45-50 μου δεν θα ξεκινούσα κάτι στο εξωτερικό. Εγώ -που είμαι 24- σε πέντε χρόνια δεν θα μπορώ να κάνω κάτι, μου λένε ήδη ότι είμαι μεγάλη».

Για τη Βίκυ Καγιά: «Η Καγιά έκανε καριέρα, δεν έχει κάτι άλλο να δώσει. Μέχρι πότε να δουλεύει, μέχρι τα βαθιά γεράματα; Δεν είναι κάτι αυτό που κάνει στο "Next Top Model". Είναι μια εκπομπή, της δόθηκε η ευκαιρία και το έκανε. Η Καγιά είναι μοντέλο και κάνει και μια εκπομπή».

Για τον εαυτό της: «Είμαι παρεξηγημένη γιατί δεν είμαι έτσι στη ζωή μου. Είμαι πάρα πολύ απλή στη ζωή μου. Η αυθάδεια είναι η άμυνά μου. Ακόμη και γι' αυτό που είμαι με κάνουν να νιώθω ένοχη. Είμαι ο πιο λογικός άνθρωπος του κόσμου. Μπορεί να φαίνομαι τρελή, αλλά δεν είμαι. Τα έχω δεκατέσσερα».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.