Η Βίκυ Κουλιανού εξηγεί γιατί δεν της αρέσει το «Next Top Model»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

koulianou_839445

Τη γνώμη της για το «Next Top Model» και τη Βίκυ Καγιά κλήθηκε να πει η Βίκυ Κουλιανού, σε συνέντευξή της στο Star και την «Πρωινή Μελέτη». Παράλληλα, το πρώην μοντέλο μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Νίκο Παπαδάκη, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, την Ελένη Μενεγάκη και τους Καραραμέρο-Χαριτάτο. Παρακάτω διαβάστε τα σημαντικότερα από τα όσα είπε, αναλυτικά:

Για το «Next Top Model»: «Τη Βίκυ την ξέρω, έχουμε συνεργαστεί. Είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα και πολύ καλό κορίτσι. Το παιχνίδι δεν μου αρέσει, γιατί ίσως είναι πολύ ριάλιτι. Θα μου ήταν καλύτερο να έχει μόνο glamour, να μην είναι καθόλου ριάλιτι. Επίσης, δεν μου αρέσουν πάρα πολύ τα κορίτσια. Θεωρώ ότι στα πρώτα casting υπήρχαν ωραιότερες κοπέλες, οι οποίες δεν μπήκαν μέσα. Δεν ξέρω αν θα έχουμε την επόμενη Κάτια Ζυγούλη, να στο πω απλά».

Για τον Νίκο Παπαδάκη: «Είναι ο εαυτός του, όπως το βλέπεις και έξω».

Για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Έχει χιούμορ. Ίσως το παρατραβάει μερικές φορές...»

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ο Γρηγόρης είναι ένας παρουσιαστής οικείος, ζεστός. Ο θεατής αισθάνεται ότι τον έχει μες στο σπίτι του».

Για Καραμέρο-Χαριτάτο: «Έχουν γούστο. Είναι διαφορετικοί από όλους τους άλλους. Επίσης δεν προσποιούνται τίποτα. Πραγματικά, είναι σαν να βλέπεις δύο πολύ καλούς φίλους να λένε τη γνώμη τους και τις απόψεις τους».

Για την Ελένη Μενεγάκη: «Η Ελένη είναι η "βασίλισσα" της πρωινής ζώνης. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι η Ελένη κάνει νούμερα μόνο σε μικρές ηλικίες. Είναι μια γυναίκα που πιάνει όλες τις ηλικίες. Ξέρει ανά πάσα στιγμή τι κάνει και τι λέει. Για μένα αυτό στην τηλεόραση είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Για το «X-Factor»: «Το λατρεύω! Μου αρέσουν όλοι στο "X-Factor". Η κριτική επιτροπή έχει τη θέση που πρέπει να έχει. Έχουν πετύχει τον τέλειο συνδυασμό».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.