Αντριάνα Σκλερανίκοβα: «Οι Έλληνες είναι ματσό και μυθομανείς»

4.6666666666667 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.67 (3 Ψήφοι)

Αντριάνα Σκλερανίκοβα

Ύστερα από τρία χρόνια που έμεινε στην Ελλάδα λόγω του Κριστιάν Καρεμπέ που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα έχει σχηματίσει τη δική της άποψη για το ανδρικό φύλο στη χώρα μας. 

«Οι Έλληνες είναι πολύ ματσό και λένε πολλά ψέματα. Είναι μυθομανείς. Μιλάνε πολύ για τον εαυτό τους, τους αρέσει να βγαίνουν, να ντύνονται και να επιδεικνύονται, λατρεύουν την εικόνα του πλέιμποϊ», λέει το γνωστό μοντέλο σε δηλώσεις της στην εφημερίδα «Real News» και καταλήγει:

«Έχουν όμως πολύ πάθος. Λατρεύω αυτό το πάθος. Έχω γνωρίσει και πολλούς που είναι καλοί και τρυφεροί πατέρες. Και βέβαια είναι μπον βιβάντ».

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Τώρα που δεν ήταν ωραία! Για να πάει γύρω με ολόκληρη την Αφρική και στο τέλος έρχονται στην Ευρώπη και να εκφράζει απόψεις και κρίσεις για τους Έλληνες δεν είναι δίκαιη. Μην κατάχρηση κορίτσι με ελευθερία, γιατί μπορεί να μας ωθήσει να δημιουργήσει ένα κόσμο που κυριαρχείται από μόνο τους ακραίους ανθρώπους. Και τότε αγαπητέ μου εικονική κορίτσια σαν εσένα δεν αφήνουμε κίνηση γύρω από μια παρτίδα χωρίς λουρί!

IQartuniX
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.