Ντύνεται νυφούλα η Χριστίνα Λαμπίρη

4 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.00 (4 Ψήφοι)

lampiri_adamopoulos_783344

Την ημέρα των γενεθλίων της (4 Δεκεμβρίου) επέλεξε ο σύντροφος της Χριστίνας Λαμπίρη, Θανάσης Αδαμόπουλος, για να ανακοινώσει επίσημα, μπροστά σε όλους τους φίλους τους, την ημερομηνία του γάμου τους. Όπως εξήγησε η ίδια η παρουσιάστρια του «Super Star» σήμερα στην εκπομπή της, ο σύντροφός της είχε ετοιμάσει για εκείνη ένα πάρτι-έκπληξη, κι ενώ η ίδια νόμιζε ότι θα πάνε οι δυο τους για φαγητό στο αγαπημένο τους εστιατόριο, ξαφνικά είδε μπροστά της φίλους και γνωστούς, αλλά και την αγαπημένη της κόρη, Μαρίζα, να της εύχονται να τα εκατοστίσει.

Οι εκπλήξεις πάντως δεν σταμάτησαν εκεί τη συγκεκριμένη βραδιά, αφού η Χριστίνα άκουσε λίγο αργότερα το σύντροφό της να ανακοινώνει μπροστά σε όλους ότι οι δυο τους πρόκειται να παντρευτούν στις 27 Δεκεμβρίου. «Είχε κανονίσει όλη αυτή την ιστορία ένα μήνα πριν», είπε η παρουσιάστρια ζωντανά στην εκπομπή της περιγράφοντας όλα όσα έγιναν στο εστιατόριο στο Πικέρμι (ο Θανάσης έχει εκλεγεί κοινοτάρχης εκεί), χωρίς να κρύβει τη χαρά της. «Η αρχική μας απόφαση ήταν να το κάνουμε εκτός Ελλάδος, εντελώς ξαφνικά, αλλά μετά είπαμε ότι δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε», συνέχισε.

Αποκάλυψε επίσης κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το γάμο, όπως ότι πρόκειται να τηρηθούν όλες οι παραδόσεις (με τη νύφη να μένει χωριστά από το γαμπρό την προηγουμένη του γάμου), δεν θέλησε όμως να αποκαλύψει τον κουμπάρο (ή «την κουμπάρα», όπως διαβάσαμε στους τίτλους του αφιερώματος που ετοίμασαν οι συνεργάτες της).

Ο γάμος φυσικά θα είναι θρησκευτικός και στο πλευρό της η Χριστίνα θα έχει και την κόρη της, Μαρίζα, η οποία όχι μόνο εγκρίνει αυτή τη σχέση, αλλά διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον Θανάση Αδαμόπουλο. Όσο για το νυφικό: «Μη φανταστείτε πέπλα και τέτοια. Θα είναι απλά μια τουαλέτα», εξήγησε η ίδια η Χριστίνα.

Πηγή: Yupi

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.