Κυνικός και προκλητικός

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Κυνικός και ολίγον καβαλημένος

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν τα όσα είπε ο Γιάννης Μπέζος σε τηλεοπτική συνέντευξή του, καθώς η κυνικότητά του ήταν κάτι παραπάνω από προκλητική για ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού πληθυσμού που περνάει δύσκολα αυτή την εποχή.

Υιοθετώντας τη γνώριμη προπαγάνδα του στυλ «τα φάγαμε όλοι μαζί», με ύφος που θύμισε κάτι μεταξύ Πάγκαλου και Μόσιαλου σε διασταύρωση, μας είπε ούτε λίγο-ούτε πολύ ότι πρέπει να καταλάβουμε πως ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να ζούμε με δανεικά όπως κάναμε τόσα χρόνια (ορίστε;) και ότι πρέπει επιτέλους να κάνουμε καλά τη δουλειά μας γιατί η χώρα δεν παράγει πλέον τίποτα.

Πιθανότατα πολλοί από εσάς δεν γνωρίζετε καν ότι ο κ. Μπέζος πήρε δική του εκπομπή στη Δημόσια Τηλεόραση, την οποία φυσικά θα πληρώνετε εσείς και όλοι εμείς μαζί (με τα δανεικά, ντε!). Ερωτηθείς, λοιπόν, στη συνέχεια γι’ αυτή τη νέα εκπομπή του στην ΕΡΤ, ο ηθοποιός επιβεβαίωσε τις φήμες για το πολύ υψηλό κόστος της (λέγεται ότι φθάνει τις 100.000 ευρώ για μόλις 12 επεισόδια), ενώ αρκέστηκε να σχολιάσει ότι είναι ακριβή διότι πολύ απλά… του αξίζει!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.