Στην καλύτερή τους φάση οι Καραφώτης - Παπουτσάκη!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

karafwtis_big.jpgΜια χαρά τα πάνε η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Κώστας Καραφώτης, παρά τα όσα λέγονται από τις… κακές γλώσσες. Τα παιδιά είναι στην καλύτερη φάση της σχέσης τους και πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Τέσσερις και κάτι μήνες «μετράει» ο έρωτας της ηθοποιού με τον τραγουδιστή. Και παρ' ότι ήταν καλοκαίρι όταν ξεκίνησε, η σχέση τους δείχνει να αντέχει στο χρόνο.

Στην αρχή βέβαια δεν το φώναζαν, παίζοντας «κρυφτούλι» με τους δημοσιογράφους, ίσως γιατί ήθελαν πρώτα να σιγουρευτεί ο ένας για τον άλλο.

Στο «Ποσειδώνιο» όμως όπου πήγαν πρόσφατα, φαίνονταν και οι δύο πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Μετά την περίοδο «είμαστε μαζί, αλλά ας γνωριστούμε καλύτερα πριν το ανακοινώσουμε», το ζευγάρι πέρασε πια στο επόμενο βήμα. Η αρχή έγινε στο θέατρο «Αθηνών», όπου πρωταγωνιστεί η Κατερίνα στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη.

Στην πρεμιέρα του «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα», δεδομένου ότι όλοι οι ηθοποιοί θέλουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα δίπλα τους, ο Κώστας Καραφώτης έφτασε πρώτος και καλύτερος και κάθισε στις μπροστά θέσεις. Και πρώτος πήγε στο καμαρίνι της καλής του να της δώσει συγχαρητήρια.

Όμως τον Κώστα και την Κατερίνα δεν τους είχαμε δει μαζί σε κοινή έξοδό τους. Δεν άργησε λοιπόν να έρθει και η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση.

Πριν από λίγες μέρες το ζευγάρι διασκέδασε πρώτο τραπέζι πίστα στο «Ποσειδώνιο», με το Νίκο Βέρτη να τους αφιερώνει πολλές ερωτικές επιτυχίες του.

 

Please publish modules in offcanvas position.