Αγωγή της Ούμα Θέρμαν στη Lancome

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

thurman_b.jpgΣτα δικαστήρια με την εταιρεία Lancome βρίσκεται η Ούμα Θέρμαν! Η γνωστή ηθοποιός απαιτεί αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων, κατηγορώντας τους υπευθύνους του γαλλικού κολοσσού ότι χρησιμοποίησαν το πρόσωπο και το όνομά της, ακόμη και μετά τη λήξη του συμβολαίου που είχε υπογράψει.

Όπως ισχυρίζεται η 38χρονη, η εταιρεία καλλυντικών της L'Oreal αθέτησε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει εκείνη το 2000, ενώ, πιο συγκεκριμένα, στην αγωγή της αναφέρει ότι το πρόσωπο και το όνομά της χρησιμοποιήθηκε σε διαφημιστικές εκστρατείες, ακόμη και μετά τη λήξη του συμβολαίου, το οποίο ίσχυε μέχρι το Σεπτέμβρη του 2004 για την Ευρώπη και μέχρι το Δεκέμβρη του ίδιου έτους για τον υπόλοιπο κόσμο.

«Κακώς η εταιρεία θεώρησε ότι έχει ακόμη τη δυνατότητα να με χρησιμοποιεί», αναφέρεται στη μήνυση, ενώ ο δικηγόρος της Θέρμαν τόνισε: «Στην περίπτωση της πελάτισσάς μου, συνέχισαν να χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες της, πολύ μετά τη λήξη του συμβολαίου της».

Στον αντίποδα, η εκπρόσωπος Τύπου της L'Oreal, επισήμανε: «Η χρησιμοποίηση του προσώπου της κας Θέρμαν, αφότου το συμβόλαιο έληξε, δεν έγινε ούτε σκόπιμα, ούτε κακοπροαίρετα».

Να πούμε ότι μήνυση κατατέθηκε και από τη Lancome κατά της ηθοποιού, υπερασπιζόμενη τη θέση ότι η εταιρεία δεν παραβίασε κανένα συμβόλαιο.

 

Please publish modules in offcanvas position.