«Χρύσωσε» τη Μενεγάκη ο Alpha

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

menegaki5_b.jpgΎστερα από τρεις περίπου ώρες διαπραγματεύσεων την Πέμπτη (15/5) στην Κάντζα, η Ελένη Μενεγάκη υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο με τον Alpha και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αποδοχές για τη γνωστή παρουσιάστρια προβλέπουν ούτε λίγο-ούτε πολύ ένα ποσό κοντά στα 2.000.000 ευρώ!

Η νέα συμφωνία των δύο πλευρών δεν αφορά μόνο στον «Καφέ», αλλά θα ανατεθούν κι άλλοι ρόλοι στην Ελένη και, μάλιστα, πολύ σύντομα.

Όπως μάθαμε, σημαντικό ρόλο στην απόφαση για παραμονή της τελευταίας στο κανάλι έπαιξε η φιλία της με τον πρόεδρο του ομίλου κ. Κοντομηνά, αλλά και οι προτάσεις για νέα πράγματα που της έγιναν εν όψει της νέας σεζόν.

Το δελτίου Τύπου που εξέδωσε ο Alpha ύστερα από το αίσιο τέλος των συζητήσεων, αναφέρει:

«Ο ALPHA πιστεύοντας στο ταλέντο, τη λαμπερή προσωπικότητα, τη δύναμη και τις απεριόριστες δυνατότητες της Ελένης Μενεγάκη, στην ανανεωμένη συνεργασία του μαζί της, θα της "ανοίξει" κι άλλες ζώνες του προγράμματός του, επενδύοντας στη μοναδικότητά της και στο χάρισμά της να είναι πάντα και παντού πρωταγωνίστρια. Στα τρία επόμενα χρόνια είναι σίγουρο πως η "Ωραία Ελένη" θα δώσει ακόμα περισσότερη χαρά, ακόμα περισσότερη αγάπη, ακόμα περισσότερη συγκίνηση και θα ξεδιπλώσει όλες τις πτυχές του ταλέντου και της προσωπικότητάς της».

Ολοκληρώνοντας, να πούμε ότι ύστερα από αυτή την εξέλιξη, η Ελεονόρα Μελέτη θα πρέπει σίγουρα να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, καθώς ο Ant1 έχασε έναν ακόμη μεταγραφικό του στόχο, με δεδομένο ότι λίγες ημέρες νωρίτερα είχε ανανεώσει τη συνεργασία της με το Alter και η Μαριέτα Χρουσαλά.

 

Please publish modules in offcanvas position.