Παντρεύεται η Μιμή Ντενίση

3.4 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.40 (5 Ψήφοι)

ntenisi_b.jpgΤα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβει στο τέλος του καλοκαιριού η Μιμή Ντενίση με τον αγαπημένο της Σωτήρη Πολύζο.
Όπως η ίδια αποκάλυψε, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, ο γάμος θα γίνει στην Ιταλία και κουμπάροι θα είναι το ζεύγος Τζιβέλι.
Η πρόταση γάμου έγινε στην ηθοποιό πριν από περίπου ένα μήνα, την ημέρα των γενεθλίων της, με το δημοσιογράφο και αγαπημένο της Σωτήρη Πολύζο να έχει ως πολύτιμο υποστηρικτή του στο εγχείρημα αυτό, τη κόρη της Μιμής, Μαριτίνα, η οποία όπως φαίνεται εγκρίνει και με το παραπάνω αυτό το γάμο. Το γεγονός αυτό, βοήθησε σημαντικά την ηθοποιό, η οποία δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή και αμέσως δέχτηκε τη πρόταση που της έγινε. Όπως η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν, θα παντρευόταν μόνο εφόσον θα ήταν σύμφωνη και η Μαριτίνα και φυσικά θα διατηρούσε καλές σχέσεις με το γαμπρό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σωτήρης Πολύζος εργάζεται ως δημοσιογράφος, έχοντας μάλιστα και δική του καθημερινή εκπομπή σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό της κεντρικής Ελλάδας.
Η γνωριμία του ζευγαριού κρατά από το 1994 απ’ όπου και τους συνδέει μια βαθιά φιλία χρόνων η όποία όπως φάνηκε πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις, ώστε να εξελιχθεί σε μια πολύ όμορφη και τρυφερή σχέση.

 

 

Please publish modules in offcanvas position.