Πάει για γάμο ο Βέρτης;

3 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.00 (7 Ψήφοι)

vertis_b.jpgΜια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του διανύει ο Νίκος Βέρτης, που, σύμφωνα με πρόσωπα του περιβάλλοντός του, ο έρωτας του… χτύπησε για τα καλά την πόρτα!

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης φέρεται να έχει συνάψει σχέση εδώ και τρεις μήνες με μια 19χρονη κοπέλα και, μάλιστα, όπως λέγεται, η κατάσταση δείχνει αρκετά σοβαρή. Μπορεί το χρονικό διάστημα που οι δυο τους γνωρίζονται να μην είναι πολύ μεγάλο, ωστόσο όσοι παρακολουθούν από κοντά το ειδύλλιο λένε πως το ζευγάρι σκέφτεται ήδη το ενδεχόμενο του γάμου και γι’ αυτό πριν λίγες ημέρες συναντήθηκαν και οι οικογένειές τους!

Που γνώρισε τη σύντροφό του, Μαρία, ο Νίκος Βέρτης; Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωριμία έγινε μέσω του πατέρα της, όταν ο τραγουδιστής αγόρασε σπίτι στην περιοχή Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη.

Η οικογένεια της Μαρίας είναι από τις πιο γνωστές στη βόρειο Ελλάδα, ενώ ο πατέρας της έχει μία από της μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στα Γιαννιτσά και αναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την κατασκευή πολυτελών κατοικιών, όπως αυτή του Νίκου Βέρτη!

Εν αναμονή των εξελίξεων…

Please publish modules in offcanvas position.