Τίτλοι τέλους στη σχέση Πάριου - Παλαιολόγου!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

parios_palaiologou_b.jpgΔεν κράτησε πολύ η σχέση του Γιάννη Πάριου και της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου, καθώς, ύστερα από εννιά μήνες, το ζευγάρι χώρισε! Κοινοί τους φίλοι προσπαθούν μάταια να τους φέρουν πάλι κοντά και, όπως φαίνεται, ο χωρισμός τους είναι πλέον οριστικός.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που επήλθε αυτή η αρνητική εξέλιξη, κανείς δεν γνωρίζει, καθώς τόσο ο Πάριος, όσο και οι Παλαιολόγου, κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα προσωπικά τους. Έτσι, λοιπόν, όπως αθόρυβα ξεκίνησε το… ειδύλλιο, έτσι και έλαβε τέλος.

Κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η απόφαση ήταν του γνωστού τραγουδιστή, ύστερα από καυγά με τη σύντροφό του. Βέβαια, υπάρχει άλλη μια εκδοχή που κυκλοφορεί και σύμφωνα με αυτή, η Παλαιολόγου πήρε την πρωτοβουλία να «τελειώσει» τη σχέση, πιστεύοντας πως δεν είχε πλέον κάτι παραπάνω να της προσφέρει.

Τι μπορεί να είναι το «κάτι παραπάνω»; Ορισμένοι λένε ότι επιθυμούσε γάμο, αλλά πως ο Πάριος ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Όμως, ούτε αυτό μπορεί να ειπωθεί στην παρούσα φάση με σιγουριά. Το μόνο βέβαιο είναι ότι το ζευγάρι βρίσκεται μακριά εδώ και περίπου ένα μήνα, με τη δημοφιλή ηθοποιό να έχει επιστρέψει και πάλι στο σπίτι της στην Αθήνα.

Please publish modules in offcanvas position.