Η Παπουτσάκη χώρισε τον Καραφώτη

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

karafwtis_-_papoutsaki_b.jpgΟριστικό είναι πλέον το τέλος της σχέσης του Κώστα Καραφώτη και της Κατερίνας Παπουτσάκη όπως παραδέχτηκε η ίδια σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ουσιαστικά πρόκειται για την επιβεβαίωση των όσων ακούγονταν τελευταία ότι οι δυο τους δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά και πως ο χωρισμός ήταν αναπόφευκτος. Ωστόσο, αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός πως η Κατερίνα Παπουτσάκη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Τown, δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ήταν η ίδια η οποία χώρισε το Κώστα Καραφώτη. «Όταν δε νιώθω άλλο ερωτευμένη, απλά χωρίζω», είπε μεταξύ άλλων, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί περισσότερο στη σχέση της με τον τραγουδιστή και για ποιο λόγο αποφάσισε να χωρίσουν.

Πολλές είναι οι φήμες που αναφέρουν τα νεύρα ως αιτία χωρισμού, αφού η Παπουτσάκη ήταν αφοσιωμένη στο ρόλο της ως «Αλίκη» στο νέο σήριαλ του Alpha και ο Καραφώτης από την άλλη, δεν έδειχνε την απαραίτητη κατανόηση.

Οι δύο τους στο παρελθόν έδειχναν πολύ ερωτευμένοι με αμοιβαίες δηλώσεις θαυμασμού και πολλά από κοινού εξώφυλλα, στα οποία δεν έκρυβαν τον έρωτα τους. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό έμεναν μαζί στο σπίτι της Κατερίνας και έμοιαζαν να είναι απόλυτα ευτυχισμένοι.

Πάντως, η ίδια δείχνει ότι έχει ξεπεράσει το χωρισμό της με τους φίλους και τη δουλειά να βοηθούν σε μεγάλο βαθμό όπως είπε.  Όσο για τον Κώστα; Ίσως να μην είναι στα καλύτερά του, παρ’ όλα φροντίζει να βγαίνει με φίλους για να ξεχαστεί.

Please publish modules in offcanvas position.