Καρβέλας VS Λαζόπουλου

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

karvelas_b.jpgΜεγάλη κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Νίκο Καρβέλα και τον Λάκη Λαζόπουλο! Μπορεί ο πρώτος να μη συνηθίζει να μιλάει πολύ και να μην κάνει συχνά δηλώσεις, ωστόσο αυτή τη φορά βγήκε από τα… ρούχα του εξαιτίας της σάτιρας του Λάκη και δεν άντεξε. «Έσπασε» τη σιωπή του και «ξεσπάθωσε» για τα καλά! Ε, καιρός δεν ήταν;

Ο γνωστός τραγουδοποιός, λοιπόν, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στον Λαζόπουλο, χρησιμοποιώντας «σκληρή» γλώσσα. Εξέφρασε, μάλιστα, και την απορία του για ποιο λόγο όλοι ασχολούνται με αυτόν και τον χαρακτηρίζουν «φαινόμενο», από τη στιγμή που αποτελεί μέρος του συστήματος.

Αφορμή γι’ αυτή την επίθεση στάθηκε η σάτιρα του Λάκη στην εκπομπή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο νέο Cd single του Νίκου Καρβέλα, με τίτλο «Ποιος φοβάται τον Πάσσαρη», το οποίο περιλαμβάνει τρία νέα κομμάτια κοινωνικού… προβληματισμού. Σε ένα από αυτά ο Nick εμφανίζεται εξοργισμένος για την υπόθεση του Πάσσαρη, ενώ σε ένα άλλο συμβουλεύει «μην την ψάχνεις αλλού, μία είναι η λύση, τα λεφτά, το φαΐ και το γ.....»! Όπως καταλαβαίνετε, όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα από τον Λαζόπουλο, που δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη!

Απ’ την πλευρά του, ο γνωστός καλλιτέχνης υποστήριξε ότι ο Λαζόπουλος είχε ζητήσει από την Αννίτα Πάνια να στείλει στην εκπομπή του κάποια από τα ταλέντα του «Je t’aime» κι επειδή εκείνη αρνήθηκε, ο Λάκης την εκδικήθηκε, βάζοντας στο… στόχαστρό του τον σύντροφό της, Νίκο Καρβέλα. Ωραία πράγματα!..

Please publish modules in offcanvas position.