Η Λιάνη δεν θέλει να δει ούτε… ζωγραφιστή τη Γαρμπή!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

liani_b.jpgΗ περίφημη φιλία της Δήμητρας Λιάνη και της Καίτης Γαρμπή έλαβε τέλος! Οι δυο τους έκαναν πολλή παρέα τα τελευταία χρόνια, όντας και γειτόνισσες, ωστόσο εδώ και λίγο καιρό ούτε καν μιλιούνται.

Ο λόγος γι’ αυτή τη διαφοροποίηση στις σχέσεις τους δεν είναι άλλος από την παρουσία της δημοφιλούς τραγουδίστριας στο γάμο του Κώστα Σπυρόπουλου.

Όταν ο τελευταίος ήταν μαζί με τη Δήμητρα, το ζευγάρι βρισκόταν αρκετά συχνά με Γαρμπή και Σχοινά και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι είχε αναπτυχθεί μια πολύ καλή σχέση ανάμεσα στους τέσσερις. Όταν ο πρώην σύντροφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είπε «αντίο» στη Δήμητρα, η 46χρονη τραγουδίστρια κράτησε ουδέτερη στάση και συνέχισε να έχει επαφές και με τις δύο πλευρές.

Η κατάσταση αυτή δεν ήταν ευχάριστη για τη Δήμητρα, ωστόσο θεωρούσε ότι ήταν κι αυτός ένας τρόπος για να μαθαίνει νέα του πρώην συντρόφου της, έχοντας πάντα μια κρυφή ελπίδα ότι μελλοντικά ίσως γινόταν η επανασύνδεση. Μόλις έμαθε όμως ότι ο Σπυρόπουλος ανακοίνωσε  το γάμο του με τη Μαρίνα Ασλάνογλου, τότε πήρε απόφαση πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συνέβαινε και έπαψε να ασχολείται πλέον οριστικά.

Ωστόσο, όπως λέει στο στενό της περιβάλλον, δεν περίμενε ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια, που είχε ζήσει όλες τις φάσεις της σχέσης και ήξερε πόσο πολύ είχε πληγωθεί, θα πήγαινε στην εκκλησία για να ευχηθεί στους νεόνυμφους. Ήταν πραγματικά ένα μεγάλο σοκ για τη Δήμητρα και από τότε λέει τα χειρότερα λόγια για την Καίτη και δεν θέλει να τη δει ούτε… ζωγραφιστή! Το ίδιο ισχύει και για άλλους επώνυμους που θεωρούσε ως φίλους της, αλλά τελικά, παρ’ ότι γνώριζαν την κατάσταση, πήγαν στο γάμο, μην υπολογίζοντας τα συναισθήματά της…

Please publish modules in offcanvas position.