Περιμένει κορίτσι η Γωγώ

4.1666666666667 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.17 (6 Ψήφοι)

mastrokosta4_b.jpgΚορίτσι θα είναι τελικά το παιδί που θα φέρει στον κόσμο η Γωγώ Μαστροκώστα, σύμφωνα με πρόσωπο του στενού περιβάλλοντός της. Η τελευταία πλέει σε πελάγη ευτυχίας τον τελευταίο καιρό, καθώς επιθυμούσε έντονα ένα παιδί, όντας απόλυτα ικανοποιημένη τον Τραϊανό Δέλλα δίπλα της!

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και η Γωγώ πρόκειται να παντρευτούν πολύ σύντομα, ωστόσο φαίνεται πως προτιμούν να κάνουν πολιτικό γάμο, ίσως και λόγω της εγκυμοσύνης.

Το μόνο άσχημο της υπόθεσης είναι ότι το συμβόλαιο του Τραϊανού Δέλλα έληξε με την ΑΕΚ και ο τελευταίος ήδη επέλεξε το νέο σταθμό της καριέρας του που βρίσκεται στην Κύπρο και την Ανόρθωση.

Το τι θα πράξει τώρα ο γνωστός ποδοσφαιριστής όσον αφορά τη μόνιμη κατοικία του με τη Γωγώ είναι άγνωστο. Θα την πάρει μαζί του στη μεγαλόνησο ή θα πηγαινοέρχεται να τη βλέπει με την πρώτη ευκαιρία;

Το πιο πιθανό είναι η sexy σύντροφός του να ταξιδεύει μια στην Ελλάδα και μια στην Κύπρο (όσο τουλάχιστον μπορεί τους πρώτους μήνες) και αργότερα, όταν πλησιάζει προς τη γέννα, να εγκατασταθεί στη Γλυφάδα και να σπεύδει κοντά της όσο πιο συχνά μπορεί ο Τραϊανός.

Ήδη, μάλιστα, ο πρώην «κιτρινόμαυρος» αμυντικός εξήγησε στους ιθύνοντες της Ανόρθωσης πως έχει η κατάσταση και τους ζήτησε να παίρνει πιο τακτικά άδεια γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο.

Please publish modules in offcanvas position.